Två helt nya laddhybrider från Kia

Helt nya Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och XCeed Plug-In Hybrid

Visste ni om att hälften av alla sålda Kia under 2019 hade någon form av elmotor under huven? Jo det stämmer faktiskt.

Kia har satsat stort på sitt program av elbilar och Plug-In Hybrider, vilket gjorde att Kia hade det lägsta CO2-snittet av Sveriges tio största bilmärken 2019*. Nu har två spännande nyheter haft premiär och de kommer garanterat att hjälpa Kia att stärka den platsen.

Nu har Björkmans Bil och Kia lanserat två helt nya laddhybrider i vår populära Ceed-familj där vi får se familjekombin Kia Ceed SW och den sportiga crossovern Kia XCeed som Plug-In Hybrider med långa räckvidder på el.

Framtiden i våra händer, välkommen till en laddbar värld.

 

 

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

– Med plats för allas vinter.

Kia Ceed SW är en av våra mest sålda bilmodeller och har blivit en av de mest populära bilarna i sitt segment. Nu kan du snart upptäcka vår storsäljande familjekombi i helt nytt utförande som laddhybrid med lång räckvidd på el. Dessutom får du hela 437 liter i lastutrymme och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt, vilket innebär att du har gott om utrymme för hela familjens vinteraktiviteter.


Introduktionspris: 339.900 KR

Avdrag för klimatbonus 39.294 kr ej inräknad**


Privatleasing från: 3.995 KR***


 

 

Kia XCeed Plug-In Hybrid

– En ny väg framåt

Kia XCeed lanserades under 2019 och den nya designen lockade folk att besöka oss för att utforska nykomlingen i Ceed-familjen. XCeed är en sportig crossover som sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna. Nu kommer den dessutom som laddhybrid, där du kan utnyttja den långa räckvidden på el för att ta dig dit du vill.


Introduktionspris: 369.900 KR

Avdrag för klimatbonus 34.296 kr ej inräknad**


 

Kör uppkopplat, tryggt och i framkant

UVO Connect integrerar sömlöst din smartphone med din bil och dess infotainmentsystem för en säker och bekväm körupplevelse. Dessutom kommer du känna dig trygg på vägarna med säkerhetsfunktioner som autobroms med fotgängar- och cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensor bak och helljusassistans och självklart är eluppvärmd läderratt standard.

 

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

 

Välkommen till Björkmans Bil!

Välkommen in till oss i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Erikslund i Västerås.

Öppettider Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika
Mån-Fre: 09-18
Lördag: 10-14

Öppettider Erikslund, Västerås
Mån-Fre: 10-18
Lördag: 10-17
Söndag: 11-16

 

*Källa Vroom jan-okt 2019
Bränsleförbrukning blandad körning Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och XCeed Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO2-utsläpp 29 g/km enligt körcykeln NEDC; 1,4 l/100 km, CO2-utsläpp 31 g/km enligt körcykeln WLTP. Preliminära siffror. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.


Publicerad: 2020-01-28