Kia

Movement that inspires’

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt kommer Kia att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material.

” – Det är fantastiskt glädjande att Kia är det bilmärke i Sverige som påvisar snabbast utveckling i att ställa om mot laddbara bilar och därmed bidra till att sänka vårt klimatavtryck ytterligare, säger Peter Himmer, VD Kia Motors Sweden efter 2020 års resultat.”

Vardagskörning på el

Idag är över 70 % av Kias sålda bilar elektrifierade och det bidrar till att Kia ligger i toppen när det gäller lägsta CO2-snittet av Sveriges tio största bilmärken. De elbilar och laddhybrider som vi säljer hos Björkmans Bil är redan nu populära och Kia fortsätter att satsa på elektrifierat även framöver. Fram till år 2026 ska Kia lansera sju nya rena elbilar.

När du köper eller leasar en elektrifierad Kia hos oss på Björkmans Bil kan du vara trygg i ditt val. Inte nog med att vi erbjuder Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, så är även flera av bilmodellerna testvinnare i oberoende motorjournalistik, till exempel Kia e-Niro som blev vinnare både i Teknikens Världs och Vi Bilägares stora tester av elbilar 2020.

Varför skall jag välja Kia?

Det finns så många anledningar att köpa en Kia – och listan med argument växer ständigt: Prisbelönt design kombinerad med modern teknik, hög säkerhet, brett modellutbud inom elektrifiering, låg ägandekostnad och en marknadsledande 7-årig nybilsgaranti från fabrik för att nämna några fördelar med att köpa en Kia. Välkommen in och provkör!

Läs mer här

Välkommen till Björkmans Bil!

Vi finns i Avesta, Borlänge, Erikslund Västerås, Falun, Lindesberg och Ludvika. Självklart är vi auktoriserad Kia verkstad på alla våra orter