Kia Tjänstebil

– Välkommen till förmånsvärlden

Kia är ett av Sveriges mest växande varumärken på tjänstebilsmarknaden och erbjuder ett stort sortiment av tjänstebilar. Kia har 7 års nybilsgaranti vilket är en garanti som innebär att bilarna är byggda med hög kvalitet vilket ger förmånligt ägande för företaget såväl för tjänstebilsföraren.

Vill du ha en tjänstebil med den senaste hybridtekniken eller passar det bättre mycket utrustning och hög komfort?  ja då ska du ta en närmare titt på Kia Tjänstebil. Du får mycket för pengarna oavsett vilken modell du väljer. Vi ger dig ett lågt och bra förmånsvärde, hög servicenivå och trygghet. Vi vet att bilen är en viktig del av arbetsmiljön i tjänsten, därför har vi bilar för alla behov. Och som alltid med Kia får du överraskande mycket utrustning för pengarna.

Oavsett om du är ute efter ny tjänstebil eller nya bilar till företaget så finns våra företagssäljare här för att ge dig råd och hjälpa dig till bättre driftkostnader.

 

Våra tjänstebilsfavoriter

Två laddhybrider med mindre klimatpåverkan.

Kias populära Plug-In Hybrider har en räckvidd på el, upp till 62 respektive 58 km – vilket öppnar en värld av förmåner. Du kommer närmare naturen med eldriftens tystnad och minskade utsläpp. Får mer över till fritidsintressen tack vare lågt förmånsvärde och låga pendlingskostnader. Dessutom får du förmånen att köra en familjebil eller en crossover utrustad utöver det vanliga – med en total räckvidd som tar dig riktigt långt när det behövs.

 


Nya Kia Optima SW Plug-In Hybrid

Räckvidd på el
upp till 62 km!

Nya Kia Optima SW Plug-In Hybrid Advance Plus

Det finns mycket att tycka om med Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid! Du kan köra upp till hela 62 kilometer på el* och 1120 km i hybridläge, vilket ger dig låga pendlingskostnader. För dig som låter känslorna styra räcker det att ta plats i den inbjudande kupén och uppleva känslan av att glida fram tyst, med fullständig kontroll. Dessutom får du sedan den 1 juli 2018 hela 32 511kr i klimatbonus då koldioxidvärdet ligger på låga 33g/km**

 

Rek ca pris från:

412 900 KR

Avdrag för klimatbonus 32.511 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1.196 kr/mån

 

 


Kia Niro Plug-In Hybrid

Räckvidd på el
upp till 58 km!

Kia Niro Plug-In Hybrid 1.6 Advance

Nya Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover med miljöbilsteknik, som dessutom är en supermiljöbil. Kia Niro har en räckvidd på upp till 58 kilometer på en enda laddning el, vilket sparar både på miljön och din bränsleekonomi. Detta är möjligt tack vare den nyutvecklade hybriddrivlinan som får elmotorn och förbränningsmotorn att samverka sömlöst och intelligent beroende på körstil och rådande trafiksituation. Dessutom får du sedan den 1 juli 2018 hela 35 843kr i klimatbonus då koldioxidvärdet ligger på låga 29g/km**

 

Kampanjpris från:

304 900 KR

Avdrag för klimatbonus 35.843 kr ej inräknat*

Rek. ca pris: 320 700kr

Förmånsvärde från:**

928 kr/mån

 

 

 


 

Välkommen till Björkmans Bil!

 

Erikslund, Västerås

Bilförsäljning: 021-480 49 10
bilavdelning-erikslund@bjorkmansbil.se

 

Avesta

Bilförsäljning: 0226-46 50 34
bilavdelning-avesta@bjorkmansbil.se

 

Borlänge

Bilförsäljning: 0243 – 21 34 01
bilavdelning-borlange@bjorkmansbil.se

 

Falun

Bilförsäljning: 023 – 934 01
bilavdelning-falun@bjorkmansbil.se

 

Ludvika

Bilförsäljning: 0240-57 11 10
bilavdelning-ludvika@bjorkmansbil.se

 

 

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid 1,4 l/100 km, CO₂-utsläpp 33 g/km, enligt den kombinerade körcykeln NEDC, samt 1,5 l/100 km, CO₂-utsläpp 34 g/km, enligt den kombinerade körcykeln WLTP. Kia Niro Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO₂-utsläpp 29 g/km, enligt den kombinerade körcykeln NEDC, samt 1,4 l/100 km, CO₂-utsläpp 31 g/km, enligt den kombinerade körcykeln WLTP. *Exklusive klimatbonus som utbetalas från den 1 juli 2018. Klimatbonus beslutas och utbetalas av transportstyrelsen. **Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen baserat på en marginalskatt på 50% 2018. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella tryckfel.