Servicetekniker/Mekaniker till Ludvika

Vi söker nu ytterligare en servicetekniker/mekaniker till vår anläggning i Ludvika, en chans för dig som vill arbeta med bland annat Sveriges tredje största bilmärke: Kia. Vi söker en Servicetekniker/mekaniker vars arbetsuppgifter är att serva, felsöka och reparera personbilar med ett mål att serva våra kunder på bästa vis.

Din profil
Du är en erfaren bilmekaniker/fordonstekniker som tycker om att utvecklas, är serviceinriktad och förstår kundens situation. Du tycker om att arbeta strukturerat och på ett effektivt sätt. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd och prestigelös samt har viljan att ge alla våra kunder det där lilla extra. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verksamheten är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Dina utmaningar
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett av Mellansveriges största familjeföretag i bilbranschen. Som bilmekaniker/fordonstekniker ska du ha ett gott sinne för teknik och att sätta kunden och service i första rummet. Arbetet innebär att du självständigt; genomför service, felsöker, reparerar och lagar kundens bil, du kommer i ett sammansvetsat team arbeta strukturellt och metodiskt. Det är ett omväxlande och intressant arbete med många möjligheter.
Vi erbjuder

Anställningen en heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss arbetar nu 6st erfarna tekniker och plåtslagare som tillsammans har roligt ihop och utbildas genom varandra men även genom fortsatt utbildning hos respektive generalagent.

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till Ida.Pihlanen@bjorkmansbil.se
Märk mailet med ”Servicetekniker – Ludvika”

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!Publicerad: 2019-02-20