Servicechef till Björkmans Bil i Ludvika

Är du serviceinriktad och ser till kundens bästa? Drivs du av ansvar samt att leda och stötta din personal för att klara högt satta mål? Vi har jobbet för dig!

Om jobbet
Som servicechef leder och fördelar du arbetet och ansvarar för kundvård samt budget. Vidare ansvarar du för verkstadens ekonomi och ser till så att uppställda mål uppfylls. Du har ett stort ansvar för att koordinera insatserna internt tillsammans med försäljningsavdelningen och övriga berörda medarbetare och leverantörer. Du arbetar kontinuerligt för att uppnå största möjliga kundnöjdhet genom att hela tiden överträffa kundens förväntningar beträffande verkstadens kvalitet, pris och service och har fullt ansvar för att det hela tiden är optimal verkstadsbokning.

Som servicechef hos Björkmans Bil i Ludvika ansvarar du för att verkstadens eftermarknadsavdelning fungerar friktionsfritt. Du är totalt ansvarig för hela servicemarknaden, vilket innebär att du ska följa upp alla projekt, driva på olika frågor internt såväl som hos personalen och våra varumärken.

Du kommer främst att arbeta med bilar från Kia (Sveriges tredje största bilmärke 2017, 2018 och 2019), men du kommer även att arbeta med bilar från våra andra auktoriserade servicemärken: Opel, Saab, Peugeot och Fiat. Då är vi MECA-ansluten verkstad kommer du även att ha kontakt med de så att vi fortsatt kan serva andra kända bilmärken.

Personprofil
Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniks bakgrund och som har chefserfarenhet. Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet från bilbranschen. Du har goda kunskaper inom ekonomi samt en analytisk förmåga. Som person är du strukturerad, självgående och lyhörd. Du är positiv och nytänkande, samt har lätt för att upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer med kunderna.

Vi ser gärna att du har god datorvana då mycket av ditt arbete kommer ske via datorn. Vi arbetar idag med flera affärssystem, där Kobra är vårt huvudsystem. Erfarenheter kring detta är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vad kan Björkmans Bil erbjuda mig?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett av Mellansveriges största familjeägda bilföretag där du kommer ha helhetsansvar för den dagliga driften och leda personalen mot uppsatta mål. I din roll som Servicechef ansvarar du för att kundnöjdheten och att våra varumärkens riktlinjer följs. Du har dagligen kontakt med våra kunder och kommer att vara en viktig spelare i serviceteamet.

Björkmans Bil finns på 6 orter i Västmanland, Dalarna och Örebro Län och du kommer kontinuerligt att ha kontakt med våra andra Servicechefer på respektive ort. Ni tillsammans kommer diskutera aktuella frågor samt stötta varandra för att alla orter skall fortsätta växa.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka in din ansökan med CV samt ett personligt brev till nyttjobb@bjorkmansbil.se, Skriv i ämnesraden ”Servicechef Ludvika”.

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så skicka in den ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!Publicerad: 2020-09-18