Nya Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Så mycket bättre.

Kia vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att köra laddbart, därför lanserar vi nu Nya Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid. Kias testvinnande och laddbara familjekombi med en uppgraderad design, fler nya säkerhetssystem, uppkopplade tjänster och som helt enkelt gör nya Kia Ceed SW, så mycket bättre.

Nya Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid har fått en tydlig uppdatering, där fronten har fått nya ljuslyktor, utvecklat luftintag och helt ny design på frontspoiler. I förarmiljön dominerar den stora pekskärmen som gör det enkelt och säkert att interagera med bilens funktioner och uppkopplade tjänster.

Upp till 50 km på el

Idag är hela 76 % av Kias försäljning i Sverige laddbar och inom tre år ska den vara 100%. Kia vill skapa en laddbar rörelse där så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el.

Den mest populära laddbara bilen är Plug-In Hybriden, och vi är inte förvånade. Den kombinerar det bästa av två världar där det mesta av din vardagskörning kan köras på el (som exempelvis resorna till och från jobbet eller affären). När du sedan skall på längre resor använder bilen elmotorn och förbränningsmotorn i kombination, vilket ger lägre förbrukning och en räckvidd som vilken bensin/dieselbil som helst. Nya Kia Ceed SW Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 50 km på en laddning el.

Privatleasing från 3 295 kr/mån

Kias populära och laddbara kombi Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid finns att privatleasa, från 3 295 kr/mån. Då får du hela 437 liter i lastutrymme och upp till 1 506 liter om du fäller ner det delbara ryggstödet helt. Det innebär att du har gott om utrymme för dig och hela familjens aktiviteter och äventyr.

Vill du veta mer om Privatleasing? Klicka här


Boka provkörning

Vill du boka provkörning, eller vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig.

KontaktuppgifterVälj närmaste anläggning

Eventuellt meddelande

Välkommen till Björkmans Bil

Vi finns i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås. Kom gärna in till oss om du vill veta mer. Vi hjälper dig precis som vanligt, dock på lite längre avstånd än tidigare.

 

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

 

 

 

Bränsleförbrukning blandad körning Kia Ceed SW Plug-in Hybrid 1,3-1,5  l/100 km, CO2 -utsläpp 29-33 g/km, enligt WLTP. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.Publicerad: 2021-10-11