Garantiansvarig till Björkmans Bil Örebro

Under sommaren 2022 kommer Björkmans Bil att inviga sin nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi efter en Garantiansvarig. Gillar du noggrannhet och ordning? Vill du ge våra kunder bästa möjliga service? Vill du vara spindeln i nätet? Vi har jobbet för dig!

Om jobbet

Som Garantiansvarig hos oss strävar du för att största möjliga kundnöjdhet uppnås genom korrekt och kundvänlig tillämpning av gällande garantivillkor. Det handlar framför allt om kvalitetsuppföljning, bedöma garantianspråk, goodwillärenden och garantier för begagnade bilar. Kia har sju års nybilsgaranti, som är både viktig och uppskattad av våra kunder. Du ansvarar för hela processen kring garantiärenden, som redovisas till vår generalagent Kia.

Personprofil

Vi söker dig som är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och noggrann. Du är självgående och är en god administratör med ordning och reda. Du jobbar nära våra kunder vilket innebär att du skall gilla kundkontakt och hela tiden jobba för högsta möjliga kundnöjdhet. Vi förutsätter att du har en klar struktur på din vardag, har datorkunskaper samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, engelska är meriterande.

Har du arbetat i liknande roll hos annat bilföretag är det meriterande.

Vad kan Björkmans Bil erbjuda mig?

Vi erbjuder dig en plats i vår nya Kia-anläggning på Boglundsängen, som har en stor naturlig ström av kunder. Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste Kia-anläggning, med personal som brinner för Kia. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Du får representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider. Under 2021 är ca 80% av Kias försäljning i Sverige laddbar.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb-orebro@bjorkmansbil.se

Märk mailet med ”Garantiansvarig – Örebro”

Både urval samt intervjuer kommer att ske löpande efter årsskiftet, så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!


Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. När vi inviger vår nya anläggning i Örebro kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

Kia är det mest sålda bilmärket på alla våra orter, vilket gör Björkmans Bil till det bilföretag som registrerar flest nybilar lokalt på våra orter. Under 2021 har Björkmans Bil sålt ca 1500 nya Kia, varav 77% har varit laddbara bilar i form av en elbil eller Plug-In Hybrid.Publicerad: 2021-12-23