Peugeot - 508

Familjebil – Tjänstebil – Sportig

Peugeots stora familjebil finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse. Nya Peugeot 508 SW har en stil som är både självsäker samt modern och passar likväl familjen som tjänstebilsåkaren.

Design med stark karaktär 

Nya 508 utstrålar självsäkerhet och högre status. Fronten har fått ett bredare utseende och rättats upp en aning med ny motorhuv och högre stående grill. Lejonemblemet har flyttats från huven till att bli en central enhet i den krominfattade grillen, en tydlig hint till föregångarna i ”5-serien”.

interiörInteriören har förnyats och blir renare med många av bilens funktioner samlade i en 7-tums pekskärm. I enlighet med Peugeots rådande innovativa interiördesign bidrar rensningen till en användarvänlig förarmiljö och större förvaringsutrymmen i mittkonsolen.

Exklusivare materialval och högre finish höjer kvalitetskänslan samtidigt som fler utrustningsalternativ erbjuds. Bland dessa två nya system: Dödavinkelnvarnare och backkamera.

En enastående körupplevelse!

Väl på plats i nya 508 SW upptäcker du genom bilens fantastiska väghållning vad Peugeots ledande tekniska expertis betyder i praktiken. De specialutvecklade komponenterna som förbättrar kontakten mellan bilen och vägen ger en perfekt balans mellan komfort och körglädje.

Samtidigt ger GT-versionen hög prestanda, snabb acceleration och en förvånansvärt tyst resa.

Finns även som Elhybrid!