Opel

Just nu: 3 års Service, Assistans & Garanti på köpet!

Opel, Europas fjärde mest sålda bilmärke, har i över 110 års tid tagit vara på sina tyska rötter och erbjudit sina kunder bilar byggda på tysk ingenjörskonst. Senast i raden av utmärkelser fick Nya Opel Astra när 58 motorjournalister från 22 länder röstade fram bilen som Årets Bil 2016. –”Nya Astra representerar början på en ny era hos Opel och segern i årets Årets Bil-tävling visar att vi är på rätt spår. Det är en ära för oss att få motta ett så prestigefyllt pris från ledande motorjournalister” säger Opels vd Karl-Thomas Neumann.

Men Opel tycker inte att det räcker med en ny era där Årets Bil 2016 drar loket. Nu får du även 3 års Service, Assistans och Garanti på köpet när du köper en ny Opel.*

Opel hittar du på våra anläggningar i Avesta, Borlänge, Ludvika och Västerås. Vi har även en auktoriserad Opel-verkstad i Falun.

*Erbjudandet gäller tillsvidare och omfattar alla våra personbilar sålda till privatpersoner, utom Opel KARL och utgående Astra J. Service, assistans och garanti gäller i 3 år och/eller upp till 45 000 km. Service i enlighet med bilens servicehäfte. 3 års nybilsgaranti består av 2 års fabriksgaranti plus 1 års förlängning. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller avtal. Med reservation för felskrivning. För mer information om erbjudandet, ta kontakt med en av våra bilförsäljare.