Kia - Sportage

Kia:s mest populära SUV i helt ny skepnad

Helt nya Kia Sportage överträffar garanterat dina förväntningar. En SUV med snyggare design, mer teknik och fler smarta funktioner som ger dig både suverän komfort och hög säkerhet. Nya Kia Sportage drar blickarna till sig, oavsett om du cruisar genom staden eller tar dig fram på sämre skogsvägar. Bilen kombinerar sportig design med praktisk funktion, och finns nu i det ännu sportigare utförandet ”GT Line.” Sportage är Kia:s mest sålda SUV och är utformad och tillverkade i Europa, för Europa.

Med nya Kia Sportage gör du allt för att komma på en anledning att ta en biltur. Det beror på att Sportage är byggd för äventyr oavsett vardag eller semester. Fyrhjulsdriften (AWD) övervakar kontinuerligt körförhållandena för att bibehålla bästa väggrepp på ojämna, lösa eller hala ytor. Detta bidrar även till förbättrad stabilitet vid kurvtagning. Tack vare den innovativa och motordrivna servostyrningen upplevs körningen mer stabil och direkt.

Den distinkta yttre designen har en muskulös och djärv framtoning. Den skulpterade fronten med Kias typiska grill, ger Sportage ett synnerligen sportigt utseende. De eleganta baklljusen i LED ger bilen en snygg avrundning och lämnar ingen oberörd.

Kupén är tillverkad med stort fokus på varje detalj, och med material av hög kvalitet och behaglig finish. Sportage har skön komfort och är bekväm för både passagerare och förare. Vad sägs om t ex rattvärme, sätesvärme även i baksätet och JBL ljudsystem med baslåda? Förarplatsen är ergonomiskt konstruerad utifrån förarens behov. Reglage är logiskt placerade och lätta att manövrera, och övre delen av instrumentpanelens displayer är placerade i bekväm ögonhöjd.

Helt nya Kia Sportage fokuserar på att underlätta din bilkörning, så att du bekymmersfritt kan ta dig fram i trafiken. Till din hjälp finns en rad teknik och funktionalitet för både säkerhet och komfort. Allt från och hjälpa till att hålla hastighetsbegränsningen till att parkera bilen åt dig. Då kan du fokusera på att njuta av bilturen istället.

Nya Kia Sportage är utformad för att vara bekväm. Mer än bekväm, faktiskt. Den är utformad för att göra varje resa till en njutning. Med alla supersmarta funktioner gör Sportage livet enklare, vad sägs om t ex; nyckellöst system, Bluetooth, elmanövrerad bagagelucka, rattvärme samt sätesvärme även i baksätet.

GT Line

Nya Kia Sportage med utrustningspaketet ”GT Line” har en ännu sportigare framtoning. Här ingår exteriöra detaljer som dubbla synliga utblås, 19” aluminiumfälgar och dimljus i LED med iskubsformat. Interiören i GT Line är minst sagt imponerande. Den D-formade läderratten har en alldeles suverän känsla och de snygga läderklädda sätena är både sköna och praktiska. Den pianolackerade mittkonsolen och aluminiumpedalerna är pricken över “i-et” i den sportiga kupén.