Kia - Sorento

Gott om plats för allt och alla

Nya Kia Sorento är designad för att tala till alla dina sinnen. Oavsett om du väljer den 5-sitsiga eller 7-sitsiga versionen, så är bilen både rymligt och praktiskt designad. Det här är bilen för den som förväntar sig lite mer, och har lite högre krav. Med slående design, avancerad teknik och känsla för kvalitet, kommer den här eleganta SUV:en att göra din resa ännu mer spännande.

I nya Kia Sorento hittar du massor av intelligenta funktioner, allt omgivet av snygg och robust design. I fronten återfinns den distinkta Kia grillen, som här är uppdaterad med ett nytt tredimensionellt rutmönster. En lång motorhuv, låg taklinje och svepande silhuett bidrar till det dynamiska utseendet. Med snyggt integrerade bromsljus i LED bidrar även Sorento’s baksida till den djärva och självsäkra karaktären.

Den rymliga och eleganta kupén andas kvalitet, och ger samtidigt en välkomnande känsla. Förarmiljön är ergonomiskt utformad där knappar och reglage lätt kan nås utan att föraren tar händerna från ratten eller ögonen från vägen. Njut av rymliga Sorento på flera sätt. Till att börja med finns Sorento även med 7 sittplatser, och alla de fördelar det för med sig. När 3:e sätesraden inte används, fälls den ner i golvet och gör inga anspråk på bagageutrymmets rymlighet. För en ännu rymligare känsla, ingår panoramasoltak vid val av utrustningspaket Business Plus.

Nya Sorento lastar det mesta, även mer skrymmande bagage. Utöver kupéns bredd och djup, är hemligheten de flexibla förvaringslösningarna och alla säten som går att fälla platt. Behöver du lasta även på taket så är det inga problem, Sorento levereras med takreling som standard.

Nya Sorentos fyrhjulsdrift (AWD – All Wheel Drive) är inspirerad av tuffare vägförhållanden, där tekniken har utformats för att göra din bilkörning ännu bekvämare och ännu säkrare. Med konstant AWD bibehålls utmärkt väggrepp på ojämna, lösa eller hala underlag. Fyrhjulsdriften bidrar samtidigt till förbättrad stabilitet vid kurvor/svängar. AWD finns som tillval för Action-paketet.

Det är ingen tvekan om att en SUV med sitt robusta utseende inger en viss respekt. Men storleken är inte allt. Syna nya Sorento och du kommer att upptäcka Kia:s designers yrkesskicklighet och sinne för detaljer, vilket gör denna SUV till en perfekt ambassadör för Kias prisbelönta design och intelligenta teknik. Och, precis som du förväntar dig, en bil som är välbyggd och levereras med Kias branschledande 7-åriga nybilsgaranti från fabrik.