Kia - Optima

Ett första intryck som håller i längden

Helt nya eleganta Kia Optima erbjuder en enastående kombination av distinkt utseende och kompromisslös komfort. Optima består av en helt ny modellfamilj som redan prisats för sin design samt klassledande säkerhetsfunktioner. Familjen består av storkombin Optima Sportswagon, snygga Optima Sedan och för den miljömedvetna finns nya Optima Sedan även som Plug-In Hybrid (PHEV).

Även om nya Kia Optima innehåller massor av ny spännande teknik och lösningar som gör din resa både komfortabel och säker, så är det kanske den atletiska designen som omedelbart drar blickarna till sig. De elegant sportiga linjerna kompletteras av en fantastisk detaljkvalitet som helt enkelt måste upplevas.

När du stänger dörren om dig i helt nya Optima kommer du uppleva att stressen rinner av dig och ersätts av njutning och glädje. Du kommer uppskatta det generösa utrymmet och alla smarta funktioner som förenklar din körning. Den helt nyutvecklade interiören har högkvalitativa soft-touch material och ljudisoleringen är väsentligt förbättrad. Beroende på utrustningsnivå finns Harman/Kardon® premium ljudsystem vilket erbjuder ett detaljrikt och fylligt ljud, som verkligen kommer till sin rätt i den ljudisolerade kupén.

Nya Kia Optima GT

Det finns sportiga bilar – så finns helt nya Optima GT. Designad för att imponera oavsett vilken vinkel du betraktar bilen i. De skarpa konturerna ger en kraftfull och atletisk närvaro. Bland de många sportiga detaljerna, kan nämnas de för GT specifikt designade sidotrösklarna. En 2,0 turbo GDi motor på hela 245 hk är kronan på verket och gör nya Optima GT till en vinnande kombination av prestanda och och elegans.

Nya Kia Optima PHEV

Helt nya Kia Optima Plug-In Hybrid sätter en ny standard i hur en modern miljöbil kan se ut. Som miljövänlig Plug-In Hybrid är den snål på utsläpp och bränsle, men den är samtidigt generös vad gäller utrymme, komfort och utseende. De dynamiska linjerna och de sportiga dimensionerna sätter tonen, och drar uppmärksamheten till sig oavsett vilken vinkel du betraktar bilen i.