Jeep - Cherokee

Bäst terrängförmåga & dragvikt i klassen!

Jeep Cherokee sätter ribban högt med fantastisk väghållning, utmärkt hantering och avsevärt minskad bränsleförbrukning. Dessutom med en terrängkörningsförmåga som är bäst i klassen och unik teknologi. Helt nya Jeep Cherokee har bland annat en nio-växlad automatlåda, bäst dragkapacitet i sin klass och 5 stjärnor i EuroNCAP. Den är idealisk för dig som vill ut i naturen, eller ha en ny tjänstebil.

Med en perfekt anpassad storlek för att kunna erbjuda avancerad och effektiva prestanda, når nya Jeep Cherokee nya höjder med sitt arv från det legendariska varumärket Jeep. Cherokee är utformad för att ta sig igenom alla terrängtyper och klara av alla situationer.

Jeep Cherokee är till för alla och finns i flera versioner, bland annat en utpräglad tjänstebil under 7,5 basbelopp. Det du ska komma ihåg är att Jeep Cherokee uppmuntrar äventyraren i dig att komma ut och få en upplevelse som du aldrig glömmer.

LONGITUDE – LIMITED – TRAILHAWK

Nya Cherokee är formgiven för framtiden med en fräsch och aggressiv ny exteriör som hedrar sitt legendariska arv: den helt nya formen ser fantastisk ut även för ett mycket krävande öga. Med kraftfull hållning och aggressiva proportioner mellan hjul och kaross är bilen en imponerande syn på vägen. I versionen Longitude introduceras funktioner som blir ännu mer exklusiva i versionen Limited och slutligen är det Trailhawk där Jeep-attityden har överträffat sig själv