Försäkring

Skräddarsydd för dig och din Jeep

Förutom att du får en trygg försäkring har vi laddat Jeep Försäkringen med flera smarta fördelar som är unika för dig som Jeepägare. Du kan teckna Jeep Försäkring oavsett om du har en privatägd eller företagsägd bil.

Om du har köpt din bil hos en Jeephandlare har du ännu fler exklusiva förmåner.

Din Jeep är försäkrad redan från början

Så fort du har satt dig i din nya bil kan du känna dig trygg. När du har köpt din Jeep från en Jeephandlare har du nämligen fått två veckors Jeep Försäkring samtidigt med bilnyckeln. Och när du fortsätter med försäkringen får du det första halvåret till halva priset. I paketet ingår ytterligare några förmåner som du kan glädjas åt.

Halva priset första halvåret

De två första veckorna är din Jeep helt försäkrad så att du tryggt kan köra den samma dag du köpt den. Efter de två kostnadsfria veckorna får du dessutom 50 % rabatt under första halvåret när du fortsätter med försäkringen.

VärdeTrygg

Ibland går det helt enkelt inte att reparera, din bil kanske är totalförstörd eller till och med stulen. Då behöver du köpa en ny. När du har Jeep Försäkring och köper den nya bilen hos anvisad Jeephandlare får du ersättning med hela 125 % av den gamla bilens marknadsvärde.

Förlängd maskinskadeförsäkring

Normalt gäller försäkringen för motor och växellåda upp till 10 000 körda mil. Med Jeep Försäkring har du utökat skydd ända upp till 15 000 mil, och upp till 8 år.

Drulleförsäkring

Tappat bort nyckeln? Tankat fel bränsle ? Spillt kaffe? Ibland är man klumpig och då kan det kännas tryggt att vi ersätter skador inne i bilen som du eller en medresenär kan ha orsakat. Utan att du behöver skämmas. Ersättningsbeloppet är ända upp till 50 000 kr.

Krishjälp

Om du skulle råka ut för en olycka ska du inte ehöva hantera jobbiga känslor på egen hand. Med Jeep Försäkring får du kostnaden för upp till 10 behandlingar hos en terapeut eller psykolog om du har råkat ut för en skada som omfattas av försäkringen.

Märkesverkstäder

Vi ser till att din bil tas omhand av mekaniker som är utbildade på Jeep. Jeep Försäkring garanterar dig snabb och säker reparation med orginalreservdelar på Jeeps auktoriserade verkstäder.
Läs mer om Jeeps försäkring här www.jeep-forsakring.se