Försäkring

Skräddarsydd för dig och din Alfa Romeo

Alfa Romeo Försäkring är en specialanpassad försäkring för dig som kör Alfa Romeo.

Förutom att du får en trygg försäkring har vi laddat Alfa Romeo Försäkringen med flera smarta fördelar som är unika för dig som Alfa Romeoägare.

Du kan teckna Alfa Romeo Försäkring oavsett om du har en privatägd eller företagsägd bil. Enda undantaget är företagsägd lastbil. Kontakta oss gärna för att diskutera alternativ i så fall.

 

Din Alfa Romeo är försäkrad redan från början

Så fort du har satt dig i din nya bil kan du känna dig är du trygg. Om du har köpt din Alfa Romeo från en Alfa Romeoåterförsäljare har du nämligen fått två veckors Alfa Romeo Försäkring samtidigt med bilnyckeln. Och när du förlänger din försäkring får du det första halvåret till halva priset. *

Eftersom du är en extra viktig kund har vi laddat försäkringen med många förmåner.

* – Exklusivt för dig som tecknat försäkring via återförsäljare

 

Värdetrygg*

När det inte går att reparera, din bil kanske är totalförstörd eller till och med stulen. Du behöver helt enkelt köpa en ny. Om du har Alfa Romeo Försäkring och köper bilen hos anvisad Alfa Romeo handlare får du ersättning med hela 125 % av bilens marknadsvärde.

Förlängd maskinskadeförsäkring*

Normalt gäller försäkringen för motor och växellåda upp till 10 000 körda mil. Med Alfa Romeo Försäkring har du utökat skydd ända upp till 15 000 mil, och upp till 8 år.

 

Drulleförsäkring

Tappat bort nyckeln? Tankat fel bränsle? Spillt kaffe? Ibland är man klumpig och då kan det kännas tryggt att vi ersätter skador inne i bilen som du eller en medresenär har orsakat. Utan att du måste skämmas. Ersättningsbeloppet är ända upp till 50 000 kronor

 

Krishjälp

Om du skulle råka ut för en olycka ska du inte behöva hantera jobbiga känslor på egen hand. Med Alfa Rome Försäkring får du kostnaden för tio behandlingar hos en terapeut eller psykolog om du har råkat ut för en skada som ersätts av försäkringen.

 

Märkesverkstäder

Snabb och säker reparation av din bil med originalreservdelar på Alfa Romeos auktoriserade verkstäder.
Läs mer om Alfa Romeos försäkring på www.alfaromeo-forsakring.se