Vi vill köpa din bil

Just nu är vi i behov av fler begagnade bilar till våra anläggningar runt om i Mellansverige. Vi söker bilar som är max 10 år gamla och har gått som mest 15 000 mil. Är du i tankarna att sälja din bil? Vänd dig till oss så garanterar vi ett snabbt och säkert bilsäljande utan några risker, där du får pengarna tryggt insatta på ditt konto.

Vi erbjuder dig en säker bilaffär där värderingen av din bil görs marknadsmässigt. Har du en bil idag som du vill sälja? Vi köper den gärna av dig.

Hur går det till?

1 – Det du behöver göra är att kontakta vår inköpare Jonny som har står erfarenhet från bilbranschen, kontaktuppgifter finns längst ned på sidan. Då får du en första värdering av din bil, där vi går igenom din bils marknadsvärde beroende på årsmodell, miltal, skick, servicebok, utrustningsnivå med mera.

2 – Vi testar sedan din bil för att säkerställa bilens skick och kondition. Dessa tester genomförs av certifierad personal hos oss som testar den efter MRF – Motorbranschens Riksförbunds teststandard. Detta görs både för din egen skull, men även för att vi ska kunna varudeklarera och sälja den vidare med eventuella garantier.

3 –
När testet är färdigt vet vi hur bilen står sig i marknaden. När båda parter är överens är det bara för dig att lämna in din bil till oss och du får pengarna tryggt insatta på ditt konto.

Du slipper alltså att fotografera bilen, fundera hur du ska annonsera och ta fram vilket pris du ska sälja den för. Du slipper framförallt att få samtal gällande ”bästa pris” och oseriösa. Du behöver inte oroa dig för att låta fel personer provköra din bil och du behöver inte oroa dig för hur pengarna skall komma in vid försäljningen.

 

Vill du sälja din bil?

Kontakta vår inköpare Jonny, så hjälper han dig med alla dina frågor.

Jonny Lindborg
Inköpare

021-480 49 42
inkop@bjorkmansbil.sePublicerad: 2019-03-18