Vi vill köpa din Kia!

Just nu är vi i behov av fler begagnade Kia till våra Kia-anläggningar runt om i Mellansverige. Är du i tankarna att sälja din Kia? Vänd dig till oss så garanterar vi ett snabbt och säkert bilsäljande utan några risker, där du får pengarna tryggt insatta på ditt konto.

Vi erbjuder dig en säker bilaffär där värderingen av din bil görs marknadsmässigt. Har du en Kia idag som du vill sälja? Vi köper den gärna av dig.

Hur går det till?

1 – Det du behöver göra är att kontakta någon av våra inköpare, kontaktuppgifter finns längst ned på sidan, för att få en första värdering av din Kia. Vi går då igenom din bils marknadsvärde beroende på årsmodell, miltal, skick, servicebok, utrustningsnivå med mera.

2- Vi testar sedan din Kia för att säkerställa bilens skick och kondition. Dessa tester genomförs av Kia-certifierad personal hos oss som testar den efter MRF – Motorbranschens Riksförbunds teststandard. Detta görs både för din egen skull, men även för att vi ska kunna varudeklarera och sälja den vidare med eventuella garantier.

3 –
När testet är färdigt vet vi hur bilen står sig i marknaden. När båda parter är överens är det bara för dig att lämna in din Kia till oss och du får pengarna tryggt insatta på ditt konto.

Du slipper alltså att fotografera bilen, fundera hur du ska annonsera och ta fram vilket pris du ska sälja den för. Du slipper framförallt att få samtal gällande ”bästa pris” och oseriösa. Du behöver inte oroa dig för att låta fel personer provköra din bil och du behöver inte oroa dig för hur pengarna skall komma in vid försäljningen.

 

Vill du sälja din bil? Kontakta din närmaste kontaktperson nedan:

Västerås

Diako Bahremend
Försäljningschef

021 – 480 49 01
diako@bjorkmansbil.se

 

Avesta

René Gustafsson
Försäljningschef

0226-46 60 01
rene.gustafsson@bjorkmansbil.se

 

Borlänge

Anders Alzèn
Bilförsäljare

0243 – 21 34 04

 

Falun

Peter Storsnes
Försäljningschef

023 – 934 04
peter.storsnes@bjorkmansbil.se

Lindesberg

Tony Olsson
Försäljningschef

0581 – 77 88 01
tony.olsson@bjorkmansbil.se

Ludvika

Dennis Dimic
Försäljningschef

0240-57 11 01
dennis.dimic@bjorkmansbil.se

 Publicerad: 2015-09-01