Saab Originalservice

Björkmans Bil är auktoriserad verkstad för Saab i Avesta, Borlänge, Falun och Ludvika.

Även om bilen inte längre tillverkas så rullar över en miljon Saab-bilar på vägar världen över. Bilar som behöver reservdelar och service. Björkmans Bil är auktoriserad serviceverkstad för Saab och vi erbjuder expertis, äkta Saabdelar och originalservice. Den Saab-utbildade personalen i våra Saab Service Center kan garantera att din Saab förblir 100% original, med allt vad det innebär av prestanda, körglädje och säkerhet.

All denna kunskap och passion för varumärket Saab har vi samlat i varumärket Saab Original.

Din Saab är unik. Välj rätt bilservice.

Alla bilar behöver ses över med jämna mellanrum, men alla bilar är olika och behöver inte samma service. Därför har vi Saab 3D Originalservice i olika nivåer – 3D, 3DX och 3DXL. Du kan alltid välja den service som passar din bil, beroende på årsmodell och hur mycket du använder den. Dessutom får du alltid marknadens mest generösa vägassistans på köpet.

Är du osäker hjälper vår utbildade personal dig att välja den bilservice som håller din Saab i toppskick och bilens värde så högt som möjligt. Självklart använder de specialverktyg och diagnosutrustning för Saab och enbart äkta Saab reservdelar.

Livstids Parts for Life-garanti på Saab Originaldelar

När du väljer att serva/reparera din Saab hos Björkmans Bil så ger Saab dig livstidsgaranti på de Saab Originaldelar som används vid ditt besök*. Garantin gäller för tillverkningsfel som uppstått på grund av brister i tillverkningsprocessen, materialfel och konstruktionsfel. För mer information klicka här

*garantin gäller de service/reparationsärenden som har skett efter den 19:e september 2017.

 

Vill du boka Saab-service? Klicka din närmaste ort nedan: