Kia Originalservice

Får din bil att rulla ännu längre

När du lämnar in din bil på Kia Originalservice hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialutbildade på just din bil och vi har tillgång till hjälpmedel som många andra verkstäder saknar. Dessa är speciellt utvecklade av Kia för att kunna kontrollera hälsan hos just din bil. Hos oss får du alltid Kia originaldelar, den senaste uppgraderingen av bilens datasystem, utfört av våra specialutbildade tekniker och ett vänligt bemötande.

Som ägare till en Kia har du också Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik. Genom att utföra Kia Originalservice hos oss säkerställer du att garantin fortsätter att gälla och att bilen behåller sitt fina andrahandsvärde.

Naturligtvis väljer du som Kia-ägare själv vilken typ av Kia-service du vill genomföra, men är du osäker så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig och din Kia. Vi har service anpassad för alla Kia-bilar, oavsett vilken årsmodell eller miltal.

Kia 8+Service

Förmånligt servicepaket för bilar äldre än 7 år

8+ är ett servicepaket som vi tagit fram för bilar som är äldre än 7 år. När vi gör en Kia 8+ Service använder vi avancerade diagnosinstrument som exakt kan läsa av din bils kondition. I 8+ ingår det, förutom ett oljebyte också en genomgång utefter ett märkesspecifikt protokoll med 20 punkter. Vi kontrollerar också om din Kia berörs av återkallelse eller servicekampanj, något som bara kan göras av en auktoriserad verkstad. Vi använder självklart alltid Kia originaldelar. Så låt oss ta hand om din Kia, så rullar den ännu längre.

 

Vill du boka service för din Kia? Klicka din närmaste ort nedan: