Däckhotell

Vi avslutar däckhotellet sista oktober

Bäste kund

Som Du säkert redan känner till så avslutade vi vår verksamhet på Tunbytorp den 20 juni 2019. Just nu är vi i slutfasen med att avveckla bolaget och vi har ett fåtal anställda kvar som jobbar med detta en kort tid till.

Har Du Dina hjul kvar hos oss? Då kommer Du under vecka 39 få ett brev hem med denna information, då Du behöver göra ett aktivt val. Vi avslutar vår däckhotellstjänst den sista oktober 2019.

 

Vi erbjuder därför två möjligheter:

 

• Vi flyttar över Era hjul till LOTA Bilvård & Däck

LOTA Bilvård har varit verksamma på Tunbytorp i över 30 år och har även varit en samarbetspartner till oss i många år. Se utbudet av tjänster på www.lotabilvard.se.

De tar över däckhotelltjänsten och erbjuder Er att för 800 kr per säsong skifta hjul, rengöra de avtagna hjulen samt förvara dem i larmad byggnad tills det är dags att byta igen. Försäkring ingår.

Om Du vill flytta dina däck till deras däckhotell behöver vi Ditt medgivande. Du kan skicka ett mail till medgivande.dackhotell@bjorkmansbil.se, ange Ditt namn och registreringsnummer. Vi ser till att Dina däck transporteras, kostnadsfritt, till LOTA Bilvård senast den 31 oktober, vilket gör att Du kan besöka/kontakta LOTA Bilvård i höst för att boka in när Du vill skifta dina däck.

Du kan ringa LOTA Bilvård på 021-81 11 71 eller skicka mail till kundtjanst@lotabilvard.se för tidsbokning av ditt hjulskifte. Adress: Elledningsgatan 2 (bakom Dekra bilbesiktning)

 

• Du är välkommen att hämta Dina däck, senast 31 oktober

Vi hjälper till med att ta fram dem ur däckhotellet, placera dem i däckpåsar samt lyfta in dem i Din bil.  Även om vi inte har öppet finns viss personal på plats vardagar mellan 08.00–12.00 och 13.00–16.00. Entrédörren är inte öppen, men när Du är på plats kan Du ringa något av telefonnumren nedan så öppnar vi.

Har Du några frågor om detta är Du välkommen att ringa:

Johan Karlsson – 021- 81 50 67  eller  Ioan Buga – 021- 81 5089

 

OBS: Vi har inga däckmontörer kvar i tjänst så vi kan tyvärr inte hjälpa till med att skifta däcken.

 

Med vänlig hälsning

BERTIL BJÖRKMAN BIL TUNBYTORP AB

Västerås 2019-09-23