Frågor & Svar om Tunbytorp

20 juni avslutades vår verksamhet på Tunbytorp.

Det här är ett av de tyngre breven som jag skrivit när jag sitter på kontoret och blickar ut över anläggningen på Tunbytorp. En anläggning som min far Bertil Björkman byggde 1969 och där jag i stort sett vuxit upp och verkat under alla mina år i bilbranschen.

Som Du kanske redan har läst i tidningarna måste jag tyvärr meddela att vi, sedan den 20 juni 2019, har avslutat vår verksamhet på Tunbytorp. Självklart ett tufft besked för vår personal, kunder och Björkmans Bil som företag.

Vi genomför en ordnad avveckling, med viss personal kvar ändå in på höstkanten. De kommer att hantera Dina ärenden kring bland annat däckhotell, privatleasing och serviceavtal.

Nedan på denna sida hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår ordnade avveckling på Tunbytorp i Västerås. Där hittar du även mailadresser om du behöver kontakta oss i något specifikt ärende.

Även om Björkmans Bil lämnar Tunbytorp finns vi kvar med vår nya Kia-anläggning på Erikslund i Västerås och givetvis som tidigare i Avesta, Borlänge, Falun och Ludvika.

Avslutningsvis vill jag tacka Dig för Din tid som kund hos oss. Självklart välkomnar jag Er till Björkmans Bils andra anläggningar, där vi kommer att göra vårt allra bästa för att behålla Dig som kund i framtiden.

Med vänlig hälsning

Anders Björkman


Frågor och svar:

Här finns information gällande den organiserade avvecklingen av vår anläggning på Tunbytorp i Västerås, som vi avslutade den 20 juni 2019, (Bertil Björkman Bil Tunbytorp AB).

Nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna, sidan uppdateras löpande.