Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid

Förboka redan idag hos Björkmans Bil

Vi lever nu, valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Därför är vi stolta över att lansera helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid, som många av våra kunder har efterfrågat.

En 7-sitsig SUV med laddhybridteknik kombinerat med fyrhjulsdrift, hög komfort och fördelarna med elektrifierad körning. Lanseringen av helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid kommer innebära att fler kan bli en del av omställningen.

Förboka hos oss på Björkmans Bil redan idag. Pris från 569 900 kr.

En elektrifierad och tyst vardag

Efterfrågan efter laddhybrider har ökat markant senast året, och vi är inte förvånade. Det är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Det mesta av din vardagskörning kan köras på el som exempelvis resorna till och från jobbet eller affären. När du sedan skall på längre resor använder bilen elmotorn och förbränningsmotorn i kombination för lägre förbrukning och en räckvidd som vilken bensin/dieselbil som helst.

Fyrhjulsdriven för vintervägar

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är utrustad med fyrhjulsdrift, för bästa möjliga körupplevelse och säkerhet. Fyrhjulsdrivna bilar ger bättre framkomlighet än tvåhjulsdrivna och ger dig bästa möjliga förutsättningar under vintervägarnas snö och slask.

En SUV med 7 sittplatser

Hög komfort för alla sju passagerare erbjuds i helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Och behöver du mer bagageutrymme? Då finns hela 1988 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden.

Teknik i framkant

Ett brett utbud av uppkopplade tjänster, förarhjälpmedel och komfortlösningar – det är standard i helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Allt för smartare och säkrare körning.

Ett samarbete med gemensam drivkraft

Kia går sin egen väg och helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är ytterligare ett bevis på att Kia strävar efter att tänka nytt och tar elektrifieringen på allvar. Några som också vågar gå sin egen väg och följa sina visioner är Mando Diao. Därför lanserar Kia sin nya laddhybrid Kia Sorento Plug-In Hybrid tillsammans med det folkkära bandet. Kia kallar det ett samarbete med gemensam drivkraft, där både omställningen till elektrifierat och familj står i fokus.

Mando Diaos låt ”Vi lever nu” finns där låtar finns!

 

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

 

Intresseanmälan

Vill du förboka eller vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig.

KontaktuppgifterVälj närmaste anläggning

Eventuellt meddelande

Välkommen till Björkmans Bil

Vi finns i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås. Kom gärna in till oss om du vill veta mer. Vi hjälper dig precis som vanligt, dock på lite längre avstånd än tidigare.

 

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid kommer första kvartalet 2021. Erbjudandet gäller ordertecknade bilar t.o.m. 28/2 2021. Bränsleförbrukning ännu ej fastställd. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.