Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid

Bilar i lager för snabb leverans

Vi lever nu, valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Därför är vi stolta över att ha lanserat helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid, som många av våra kunder har efterfrågat.

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en fyrhjulsdriven, 7-sitsig SUV med laddhybridteknik som släpper ut låga 38 CO₂ g/km. Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid kommer att innebära att ett fler kan bli en del av omställningen till elektrifierat.

Förmånsvärde från 2.349 kr/mån*, Pris från 569 900 kr.

 


57 km räckvidd på el

Efterfrågan efter laddhybrider har ökat markant senast året, och vi är inte förvånade. Det är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. Det mesta av din vardagskörning kan köras på el som exempelvis resorna till och från jobbet eller affären. När du sedan skall på längre resor använder bilen elmotorn och förbränningsmotorn i kombination för lägre förbrukning och en räckvidd som vilken bensin/dieselbil som helst. Kia Sorento Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 57 km på en laddning.

Fyrhjulsdriven för vintervägar

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är utrustad med fyrhjulsdrift, för bästa möjliga körupplevelse och säkerhet. Fyrhjulsdrivna bilar ger bättre framkomlighet än tvåhjulsdrivna och ger dig bästa möjliga förutsättningar under vintervägarnas snö och slask.

En SUV med 7 sittplatser

Hög komfort för alla sju passagerare erbjuds i helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Och behöver du mer bagageutrymme? Då finns hela 1988 liter att tillgå när du fäller andra och tredje sätesraden.

Teknik i framkant

Ett brett utbud av uppkopplade tjänster, förarhjälpmedel och komfortlösningar – det är standard i helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Allt för smartare och säkrare körning. Bland annat är autobroms, även vid vänstersväng, standard och instrumentbrädan är utrustad med 12,3″ fullt digitalt kluster. Beroende på utrustningsnivå kan du även få kameravy i instrumentbrädan för att minimera faran med dödavinkeln och undvika kollisioner vid filbyten.


Boka provkörning

Vill du boka provkörning, eller vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig.

KontaktuppgifterVälj närmaste anläggning

Eventuellt meddelande

Välkommen till Björkmans Bil

Vi finns i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås. Kom gärna in till oss om du vill veta mer. Vi hjälper dig precis som vanligt, dock på lite längre avstånd än tidigare.

 

 

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

 

Bränsleförbrukning blandad körning Kia Sorento Plug-in Hybrid 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 38 g/km, enligt WLTP. *Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.