Smygpremiär av helt nya Kia Ceed

En ny generation – en svensk favorit

Nu avtäcker vi en helt ny version av en av våra absolut mest älskade bilar. Med kraftfullt utseende, frikostig utrustning och massor av körglädje och spännande teknik vågar vi lova att helt nya Kia Ceed kommer att fortsätta att imponera.

Om du är ute efter körglädje, utrycksfull design och massor av körkänsla, då har du hittat rätt. Helt nya Kia Ceed är en halvkombi med en kraftfull, men ändå förfinad design som genast fångar din uppmärksamhet. Dessutom är den utrustad med massor av intelligent ny teknik som gör resan ännu mer njutbar.

Nya Kia Ceed

5D   Action   1.0 T-GDi   120 HK

Introduktionspris från:

179.900 kr

Med bland annat:
16” aluminumfälgar, 7” pekskärm med Apple CarPlay och Android Auto, Backkamera, Parkeringssensor bak, Bluetooth, AC luftkonditionering, Kollisionsvarning, Autobroms, Trötthetsvarning, Filhållningsassistans, Helljusassistans. Eluppvärmbar läderratt, Eluppvärmbara framsäten,

 

Förfinad design. Kaxiga detaljer.

Helt nya Kia Ceed har fått en atletisk ny design som förmedlar en självsäker attityd med många detaljer som förhöjer både funktionen och utseendet.

 

Sofistikerad teknik för aktiv säkerhet.

Helt nya Kia Ceed är utrustad med en mängd nya tekniska system som hjälper till att leverera bättre komfort, större säkerhet och en ännu mer sömlös uppkoppling. Integrationen med din smartphone fungerar smidigt då bilen är utrustad med Apple CarPlay och förberedd för Android Auto.

 

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

 

Välkommen till Björkmans Bil!

Här nedan ser ni alla våra öppettider.

 

Erikslund, Västerås

Vardag: 10-18
Lördag: 10-17
Söndag: 11-16

 

Avesta

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Borlänge

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Falun

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Ludvika

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Alla erbjudanden gäller levererade bilar t.o.m. 31/8-2018 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal och gäller endast lagerbilar. Bränsleförbrukning blandad körning Nya Kia Ceed 5,6 l/100 km; CO2-utsläpp 128 g/km. Miljöklass Euro 6d-TEMP. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Utrustning varierar beroende på version. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.


Publicerad: 2018-08-07