Servicetekniker/Mekaniker till Björkmans Bil i Avesta

Björkmans Bil i Avesta växer och söker nu ytterligare en Servicetekniker/Mekaniker. Vi söker dig som vill jobba med flera starka varumärken med ett serviceteam som brinner för att ge bästa möjliga service. Hos oss kommer du främst att få representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, men även flera andra varumärken som Saab, Opel, Chevrolet och Fiat.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker/mekaniker hos Björkmans Bil i Avesta utför och diagnostiserar du service och reparationer. Du kommer du att arbeta med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du kommer också att få arbeta med grundläggande underhållsarbete från våra varumärkens breda serviceutbud och garantiprogram, så som Originalservice, bromsbyte, motorservice och hjulinställningar.

Hos oss kommer du främst att få arbeta med Kia som är ett av världens ledande bilmärken och har produkter som ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som servicetekniker/mekaniker/tekniker. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs kunskaper inom detta. Att tala och skriva obehindrat på svenska och inneha B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad och har hög arbetsmoral vilket gör att du trivs med att arbeta för att göra vårt serviceteam till ett av Sveriges främsta. Du trivs också med kundkontakter och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett i vårt serviceteam, med medarbetare som brinner för att ge bästa möjliga service. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi kan erbjuda dig;

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med Kia, ett av branschens snabbast växande varumärken, samt flera starka varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner 

Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till Nyttjobb@bjorkmansbil.se
Märk mailet med ”Servicetekniker – Avesta”

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!Publicerad: 2020-06-11