Servicechef till Björkmans Bil Örebro

Under sommaren 2022 kommer Björkmans Bil att inviga sin nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi en Servicechef som vill vara med på en spännande resa, där du har chansen att bygga upp och forma ett av Sveriges bästa Kia-serviceteam. Vi söker dig som är serviceinriktad, resultatorienterad och som alltid vill ge våra kunder bästa möjliga service. Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb där du får stora möjligheter att påverka din egen och teamets framgångar.

Om jobbet

Som Servicechef leder och fördelar du arbetet, samt ansvarar för uppföljning av nyckeltal, verkstadens ekonomi och ser till så att uppställda mål uppfylls. Du har ett stort ansvar för att koordinera insatserna internt tillsammans med Försäljningschefen och övriga medarbetare och leverantörer. Du arbetar kontinuerligt för att uppnå högsta kundnöjdhet, genom att erbjuda våra kunder bästa möjliga service i en trevlig och professionell atmosfär. Tillsammans i serviceteamet ansvarar ni för optimal arbetsplanering/inbokning och för att ha en hög kundnöjdhet och lojalitet.

Som Servicechef hos Björkmans Bil Örebro ansvarar du för att serviceverkstaden fungerar friktionsfritt. Du är ansvarig för hela servicemarknaden, vilket kommer ge dig en varierad arbetsdag med olika projekt att driva och att följa upp internt såväl hos våra leverantörer och samarbetspartners.

Du kommer att få arbeta med ett av branschens snabbast växande varumärken. Kia är Sveriges tredje största bilmärke och har ett av marknadens största utbud av elbilar och Plug-In Hybrider, ca 80% av Kias försäljning i Sverige är idag laddbar.

Personprofil

Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniks bakgrund och som har chefserfarenhet. Vi ser gärna att du har en stor erfarenhet från bilbranschen, har goda kunskaper inom ekonomi samt en analytisk förmåga. Som person är du strukturerad, självgående och lyhörd. Du är positiv och nytänkande, samt har lätt för att upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer med kunder och lokala samarbetspartners.

Vi arbetar idag med flera olika affärssystem, där Kobra är vårt huvudsystem. Erfarenheter kring detta är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du kommer att vara en viktig medarbetare som har stora möjligheter att påverka din egen och dina medarbetares arbetssituation. Det är därför viktigt att du har en hög stresströskel då det i vissa perioder kommer att vara högre tempo än normalt.

Vad kan Björkmans Bil erbjuda mig?

Vi erbjuder dig rollen som Servicechef i Sveriges modernaste Kia-anläggning, som invigs under sommaren 2022, där du kommer att bygga upp och ingå i ett härligt och kompetent team. Vi lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska trivas och vi arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för anläggningen och arbeta tillsammans våra andra servicechefer för att marknadsanalys och Best Practise-arbete. Björkmans Bil finns idag i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika och på Erikslund i Västerås.

Tjänsten är en heltidstjänst där önskat tillträde sker under våren. Vi erbjuder Dig kvalificerad och löpande utbildning inom ditt arbetsområde och en marknadsanpassad ersättning för uppdraget där bland annat tjänstebil ingår.


Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb-orebro@bjorkmansbil.se
Märk mejlet med ”Servicechef – Örebro”

Både urval samt intervjuer kommer att ske löpande efter årsskiftet, så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!


Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. När vi inviger vår nya anläggning i Örebro kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

Kia är det mest sålda bilmärket på alla våra orter, vilket gör Björkmans Bil till det bilföretag som registrerar flest nybilar lokalt på våra orter. Under 2021 har Björkmans Bil sålt ca 1500 nya Kia, varav 77% har varit laddbara bilar i form av en elbil eller Plug-In Hybrid.Publicerad: 2021-12-23