Reservdelssäljare till Björkmans Bil Örebro

Under sommaren 2022 kommer Björkmans Bil att inviga sin nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi efter en Reservdelssäljare som älskar ordning, struktur och som vill jobba hos Sveriges modernaste Kia-anläggning. Missa inte möjligheten till att få representera Kia – Sveriges tredje största bilmärke.

Arbetsuppgifter

Som Reservdelssäljare kommer du att tillhöra en av våra viktigaste avdelningar. Dina främsta ansvarsområden är att ta hand om vårt lager samt se till att våra Servicetekniker har de reservdelar/arbetsmaterial de behöver för att kunna följa dagens planerade inbokningar.

Arbetet innefattar bland annat beställning av reservdelar, förplock till våra servicetekniker, inventering och försäljning via disk/online. Du kommer även att hantera kundförfrågningar av reservdelar och tillbehör via mail och telefon.

Du kommer ha en spännande tjänst som knyter samman verksamhetens alla avdelningar. Tjänsten är administrativ men innefattar också en del kontakt med leverantörer och samarbetspartners till företaget.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och har god planeringsförmåga. Vi har inga krav på någon specifik utbildning, men har du fordonsteknisk utbildning eller har ett stort fordonsintresse är det självklart ett plus. Har du tidigare arbetat med reservdelar/tillbehör, har erfarenhet från Kia eller vårt affärssystem Kobra är det mycket meriterande. Du bör även vara van vid att arbeta med dator och trivas i att arbeta i en miljö där du är ”en spindel i nätet”.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du skall hantera kontakt med Kia eller våra andra leverantörer ska du kunna prata Svenska flytande både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är en lagspelare, men som även klarar av att arbeta självständigt. Du är en glad person som inte tvekar att hjälpa andra.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats i vår nya Kia-anläggning på Boglundsängen, som har en stor naturlig ström av kunder. Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste Kia-anläggning, med personal som brinner för Kia. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Du får representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider. Under 2021 är ca 80% av Kias försäljning i Sverige laddbar.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb-orebro@bjorkmansbil.se

Märk mailet med ”Reservdelssäljare – Örebro”

Både urval samt intervjuer kommer att ske löpande efter årsskiftet, så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!


Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. När vi inviger vår nya anläggning i Örebro kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

Kia är det mest sålda bilmärket på alla våra orter, vilket gör Björkmans Bil till det bilföretag som registrerar flest nybilar lokalt på våra orter. Under 2021 har Björkmans Bil sålt ca 1500 nya Kia, varav 77% har varit laddbara bilar i form av en elbil eller Plug-In Hybrid.Publicerad: 2021-12-23