Reservdelsansvarig sökes till Kia Erikslund

Kia Erikslund växer och vi söker nu efter ytterligare förstärkning till ett av Sveriges bästa Kia-serviceteam. Vi söker nu efter en Reservdelsansvarig som älskar ordning, struktur och som vill jobba i toppmoderna lokaler hos en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar. Missa inte möjligheten till att få representera Sveriges tredje största bilmärke 2017 och 2018.

Arbetsuppgifter
Som reservdelsansvarig kommer du att tillhöra en av våra viktigaste avdelningar. Dina främsta ansvarsområden är att sköta vårt lager samt se till att våra servicetekniker har de reservdelar/material de behöver för att kunna utföra sitt arbete.

Arbetet innefattar bland annat beställning av reservdelar, förplock till våra servicetekniker, inventering och försäljning via disk. Du kommer även att hantera kundförfrågningar av reservdelar och tillbehör via mail och telefon.

Du kommer ha en spännande tjänst som knyter samman verksamhetens alla avdelningar. Tjänsten är administrativ men innefattar också en del kontakt med leverantörer och partners till företaget.

Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och har god planeringsförmåga. Vi har inga krav på någon specifik utbildning, men har du fordonsteknisk utbildning eller har ett stort fordonsintresse är det självklart ett plus. Har du tidigare arbetat med reservdelar/tillbehör eller har erfarenhet från Kia eller vårt affärssystem Kobra är det mycket meriterande. Du bör även ha vana av att arbeta med dator och trivas i att arbeta i en miljö där du är ”en spindel i nätet”.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du skall hantera kontakt med Kia eller våra andra leverantörer ska du kunna prata Svenska flytande både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är en lagspelare men som även klarar av att arbeta självständigt. Du är en glad person som inte tvekar att hjälpa andra.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbete i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • Heltidstjänst 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bli del av ett härligt gäng
  • Bra personalförmåner

Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb.vasteras@bjorkmansbil.se
Märk mailet med ”Reservdelar – Erikslund”

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!Publicerad: 2019-12-16