Premiär för helt nya Kia Ceed SW

Nu är den äntligen här!

Nu har vi premiär för en av våra mest sålda och populäraste bilar – Nya Kia Ceed SW. Välkommen in och upplev en bil fylld av körglädje och uttrycksfull design!

Söker du efter en bil som kombinerar design och funktionalitet? Då har du hittat rätt. Helt nya Kia Ceed SW har en kraftfull och förfinad design som fångar din och dina medtrafikanters uppmärksamhet på vägen. Dessutom är den utrustad med massor av intelligent ny teknik som gör resan ännu mer fylld av körglädje. Samtidigt får du en rymlig och funktionell bil, ritad av Kias prisbelönta designteam i Europa. Det finns mycket att upptäcka, så provkör redan idag.

 

Nya Kia Ceed SW

Advance   1.0 T-GDi   120 HK

Introduktionspris från:

190.300 kr

Med bland annat:

  • 17” Aluminiumfälgar
  • ACC 2-zons klimatanläggning
  • Autobroms
  • Bluetooth®
  • 7” pekskärm med Apple CarPlay™ och förberett för Android Auto™
  • Backkamera
  • Eluppvärmbar och Läderklädd ratt
  • Helljusassistans
  • Aktiv Filhållningsassistans
  • Trötthetsvarnare.

 

 

En nykomling i familjen

Det är mycket som förändras när familjen växer och blir större, det som brukar bli uppenbart är hur viktigt det är med en bra bil. Helt nya Kia Ceed SW har alla de moderna aktiva säkerhetssystem som gör det enklare att skydda de du har närmst. Dessutom har den klassledande 625 liter lastutrymme, vilket ger dig gott om plats både för barnvagnar, golfbagar och hockeytrunkar.

 

Teknik & komfort i fokus

Helt nya Kia Ceed är utrustad med en mängd nya tekniska system som levererar bättre komfort, högre säkerhet och en ännu mer sömlös uppkoppling. Förarplatsen är ergonomiskt utformad utifrån förarens behov, där alla reglage är logiskt placerade och lätta att manövrera. Instrumentpanelens horisontellt sömlösa design skapar en ljus och luftig atmosfär. Den rymliga känslan matchas av mjuka ytor som framhäver interiörens högkvalitativa känsla.

 

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Litar man på kvaliteten hos sina bilar så vågar man lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Nybilsgarantin följer din bil när den byter ägare. Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.

Läs mer: https://www.kia.com/se/aga/kias-servicelofte/7-ars-nybilsgaranti/

 

 

Välkommen till Björkmans Bil!

Här nedan ser ni alla våra öppettider.

 

Erikslund, Västerås

Vardag: 10-18
Lördag: 10-17
Söndag: 11-16

 

Avesta

Måndag: 09-18
Tisdag: 09-20
Ons-Fre: 09-18
Lördag: 10-14

 

Borlänge

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Falun

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Ludvika

Vardag: 09-18
Lördag: 10-14

 

Alla erbjudanden gäller levererade bilar t.o.m. 30/11-2018 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal och gäller endast lagerbilar. Bränsleförbrukning blandad körning (NEDC 2.0) nya Ceed SW 5,6-5,8 l/100 km; CO2-utsläpp 127-132 g/km. Miljöklass Euro6d-TEMP. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Utrustning varierar beroende på version. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel.


Publicerad: 2018-10-17