Låt Niro spela huvudrollen

Upptäck nya Kia Niro-familjen

Finns som hybrid, laddhybrid och elbil

Kias satsning på elektrifiering är en succé. Inte nog med att Kia är störst i Sverige på laddhybrider, utan har under första halvåret 2019 även blivit näst störst på elbilar. Nu har Kia Niro Plug-In Hybrid och Kia Niro Hybrid fått ny design. Dessutom har de fått uppdaterade säkerhets- och infotainmentsystem, t ex adaptiv farthållare, döda vinkeln-varning samt skydd för fotgängare och cyklister.

 

Nya Kia Niro Plug-In Hybrid

Nya Kia Niro Plug-In Hybrid är en av våra mest sålda modeller och kommer nu med en ny uppdaterad design, med samma fina egenskaper som övriga medlemmar i Niro-familjen. Under huven hittar vi både en elmotor och en bensinmotor, som låter dig köra upp till 58 km enbart på eldrift. De främre och bakre stötfångarna har fått ny design, Ljussignaturen förnyas med LED teknik; strålkastarna med Kias iskubsdesign, pilformade varselljus och bakljus. Aluminiumfälgarna med mörkgrå inlägg kommer i nytt utförande.

Bland nyheterna invändigt finns större pekskärm som tillval (10,25 tum) och uppdaterade Niro är även standardutrustad med den senaste säkerhetsutrustningen. Till exempel filkörning, adaptiv farthållare, döda vinkeln varning, skydd för fotgängare och cyklister.

Kia Niro Plug-In Hybrid släpper ut 29gr CO2 per km och ger därför en klimatbonus på 35.843 kr.

Rek.ca pris från 339.900 kr

Introduktionspris från 324.900 kr

 

Nya Kia Niro Hybrid

Nya Niro Hybrid är även den uppdaterad med ny design och nya säkerhets och infotainmentsystem. Kia Niro Hybrid låter dig dra nytta av ett avancerat parallellhybridsystem som sänker dina utsläpp och ger dig stor flexibilitet. Dessutom har den en automatisk, sexstegad dubbelkopplingslåda som ger dig den perfekta balansen mellan komfort och körglädje

Rek.ca pris från 255.900 kr

Introduktionspris från 240.900 kr

 

Kia e-Niro

Nya Kia e-Niro är en tyst, pigg och rymlig crossover. Lägg till en räckvidd på 455 km så har du en elbil som täcker hela familjens behov. Ett kvitto på detta är att Kia e-Niro blev utsedd till Årets Familjebil 2018 av Tidningen Motorföraren. På köpet får du ett lastutrymme på hela 451 liter och en mängd tekniska finesser som bl.a adaptiv farthållare och aktivt filkörningssystem.

Även nya Kia e-Niro ger en klimatbonus på 60 000 kr*

Rek.ca pris från 444.900 kr

 

 

Välkommen till Björkmans Bil!

Vi finns i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Erikslund i Västerås.

 

 

Pris exklusive klimatbonus. Erbjudandet gäller levererade bilar t.o.m. 30/9 2019 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning e-Niro -Niro Hybrid; 0-3,8l/100 km och CO₂-utsläpp 0-86g/km enligt körcykeln NEDC och 0-4,8l/100 km och CO₂-utsläpp 0-110g/km enligt körcykeln WLTP. Blandad elförbrukning e-Niro 15,9 kWh/100 km enligt WLTP. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella tryckfel.


Publicerad: 2019-06-11