Upp till 485km på el

Succésagan om den smarta crossovern Kia Niro bara fortsätter.

Helt nya Kia Niro EV – kommer snart!

Crossovern Kia Niro har blivit en av Kia:s mest populära bilmodeller som kombinerar den högre markfrigången med den smarta Hybridtekniken. Nu till årsskiftet beräknas nästa smarta version av Niro anlända till Sverige.

Helt nya Kia Niro EV är en ren elbil med en klassledande räckvidd på upp till 485 kilometer på en laddning el!* På köpet får du en elmotor på över 200 hästkrafter, ett lastutrymme som rymmer hela 451 liter och även en futuristisk design hämtad från hyllade konceptbilen Niro EV Concept.

Inget CO2 utsläpp – Klimatbonus på 60 000kr

Helt nya Kia Niro EV är klassad som klimatbonusbil då den inte släpper ut någon CO2, vilket innebär att du får en klimatbonus på 60 000 kr* från Transportstyrelsen.

Lansering vid årsskiftet

Kia Niro har blivit ett vanligt inslag i trafiken i Västmanland och Dalarna då den hyllade Hybridtekniken skapat stort intresse. Nu är det dags för Kia Niro EV med beräknad lanseringen kring årsskiftet.

Är du intresserad av att boka provkörning redan nu?

Anmäl ditt intresse genom att fylla formuläret nedan. Vi kontaktar dig så fort provkörningsbokningen har öppnat.

KontaktuppgifterOrt för provkörning

Eventuellt meddelande

 

*Uppgifterna om räckvidd är än så länge preliminära, men beräknade enligt den nya tuffare körcykeln, WLTP. *Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och är framräknad enligt uträkning från Transportstyrelsen.se.
För mer information se transportstyrelsen.se.


Publicerad: 2018-10-03