Kia Tjänstebil

Tjänstebil som passar dig och ditt företag

Om du vill ha en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Vi satsar på en låg total ägandekostnad där vi erbjuder mer utrustning och teknik, ofta till ett bättre pris än flera konkurrenter. I vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Oavsett om du är ute efter ny tjänstebil eller nya bilar till företaget så finns våra företagssäljare här för att ge dig råd och hjälpa dig till bättre driftkostnader.

Läs mer här

Våra tjänstebilsfavoriter

Två elbilar och Fyra laddhybrider med mindre klimatpåverkan.


 

Kia Sorento Plug-In Hybrid

– Upp till ca 57 km på el

Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är en 7-sitsig SUV med laddhybridteknik kombinerat med fyrhjulsdrift och hög komfort. Bilen går att förboka redan idag, med lansering under våren 2021. Kia Sorento har en räckvidd på upp till ca 57 kilometer på en enda laddning el, vilket sparar både på miljön och din bränsleekonomi. Kia Sorento finns även med dieselmotor med hög släpvagnsvikt för dig som även använder bilen på husvagnssemestern eller behöver dra tunga släp.

 

Kampanjpris från:

569 900 KR

Avdrag för klimatbonus 32.868 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

2349 kr/mån

 

 


 

Kia Niro Plug-In Hybrid

– Upp till ca 50 km på el

Kia Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover med miljöbilsteknik, som dessutom är berättigad Klimatbonus från Transportstyrelsen. Kia Niro har en räckvidd på upp till ca 50 kilometer på en enda laddning el, vilket sparar både på miljön och din bränsleekonomi. Detta är möjligt tack vare den välutvecklade laddhybriddrivlinan som får elmotorn och förbränningsmotorn att samverka sömlöst och intelligent beroende på körstil och rådande trafiksituation.

 

Kampanjpris från:

336 900 KR

Avdrag för klimatbonus 37.866 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1551 kr/mån

 

 


 

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

– Upp till ca 50 km på el

Redan idag är mer än 60% av Kias försäljning laddbar. En bil som varit en del i framgången är den populära kombin Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid med upp till ca 50 km räckvidd på el. Njut av dynamisk körupplevelse, fantastisk design och skön komfort i kombination med fördelarna av elektrifierad körning. Kia Ceed SW har varit en av Kias mest sålda bilar de senaste 10 åren och är idag många familjers favorit.

 

Kampanjpris från:

341 900 KR

Avdrag för klimatbonus 39.294 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1475 kr/mån

 

 


 

Kia XCeed Plug-In Hybrid

– Upp till ca 42 km på el

Kia XCeed är en väldesignad crossover som erbjuder ett högre insteg, men samtidigt en dynamisk körupplevelse och sportig komfort i kombination med fördelarna av elektrifierad körning. Då bilen är el laddhybrid har den både en elmotor och en bensinmotor, där du kan köra upp till 42 km räckvidd på el.

 

Kampanjpris från:

371 900 KR

Avdrag för klimatbonus 32.868 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1767 kr/mån

 

 


 

Kia e-Niro

– Upp till ca 450 km på el

Kia e-Niro är uppgraderad med den senaste tekniken, snabb laddning och en räckvidd på upp till 45 mil på el. Men el är ingen nyhet för Kia, utan Kia är störst på laddbara bilar och redan nu är 75% av Kias försäljning i Sverige elektrifierad. All vår erfarenhet – eller elfarenhet som vi kallar det – har vi nu samlat i nya elbilen Kia e-Niro.

 

Kampanjpris från:

484 900 KR

Avdrag för klimatbonus 60 000kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1551 kr/mån

 

 


 

Kia e-Soul

– Upp till ca 450 km på el

Kia e-Soul erbjuder en räckvidd på upp till 450 km, nollutsläpp vid körning, alla de senaste systemen för säkerhet och underhållning, och inte minst massor av personlighet. Dessutom har bilen en 204 hk elmotor som ger både en rolig och effektiv körning. Modellen finns med två olika batteripaket som gör att du som kund kan välja just den kapacitet som gäller för dig.

 

Kampanjpris från:

398 900 KR

Avdrag för klimatbonus 60 000kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1538 kr/mån

 

 


 

Välkommen till Björkmans Bil!

 

Erikslund, Västerås

Bilförsäljning: 021-480 49 10
bilavdelning-erikslund@bjorkmansbil.se

 

Avesta

Bilförsäljning: 0226-46 60 10
bilavdelning-avesta@bjorkmansbil.se

 

Borlänge

Bilförsäljning: 0243 – 21 34 01
bilavdelning-borlange@bjorkmansbil.se

 

Falun

Bilförsäljning: 023 – 934 01
bilavdelning-falun@bjorkmansbil.se

 

Lindesberg

Bilförsäljning: 0581 – 77 88 10
bilavdelning-lindesberg@bjorkmansbil.se

 

Ludvika

Bilförsäljning: 0240-57 11 10
bilavdelning-ludvika@bjorkmansbil.se

 

*Klimatbonus utbetalas och beslutas av Transportstyrelsen **Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.