Kia Erikslund söker Företagssäljare

Kia Erikslund växer och vi söker nu efter Västerås bästa företagssäljare. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb i en starkt växande region där du får chansen att sälja ett stort urval av Plug-In Hybrider/Elbilar och representera Kia – Västerås största bilmärke hittills under 2019.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär främst försäljning av nya personbilar från Kia:s breda modellprogram till företag och organisationer. Du kommer att arbeta med Kias starka program av Elbilar och Plug-In Hybrider, men du kommer även att arbeta med Kias andra modeller som är anpassade för företagsmarknaden. Vårt starka Kia-team på Erikslund säljer nya och begagnade bilar till privatpersoner och företag, där du kommer bli en viktig del av vår framgång. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella företagskunder där din uppgift är att erbjuda kunderna bra helhetslösningar av produkter, tjänster och finansieringslösningar. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du kommer jobba proaktivt för att marknadsföra oss mot företag, där främsta kontakten är via telefon med fokus att få demonstrera Kia:s breda program av företags-/tjänstebilar. Du kommer också hantera provkörningar samt svara på frågor om våra olika produkter och tillval, både i hallen samt via telefon och mail. Tillsammans med ett av Sveriges vassaste Kia-team hjälps ni gemensamt åt att hålla vårt moderna Kia-showroom i skick samt andra arbetsuppgifter så som att genomföra gemensamma säljaktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som bilsäljare, med fokus på företagsförsäljning, som har ett gott sinne för siffror och affärer. Vi söker dig som utmanas och drivs av höga mål och som har dokumenterat goda resultat inom försäljning. Då du ska arbeta mot företag har du god kunskap i företagsekonomi och är relationsbyggande. Du arbetar strukturerat, har en god administrativ förmåga och gillar att arbeta i team. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av hantering av statliga upphandlingar är det mycket meriterande. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera, goda kunskaper inom företagsekonomi och har erfarenhet av relationsbyggande tjänsteförsäljning till företag. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat Kia-team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder och med massor av potentiella företagskunder ett stenkast bort. Du kommer arbete i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Kia – Västerås största bilmärke hittills under 2019. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi kan erbjuda dig;

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med Kia – ett av branschens snabbast växande varumärken med ett av marknadens bredaste program av elbilar och Plug-In Hybrider.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön
  • Närhet till E18 och ett av Sveriges största handelsområden

 

Ansökan:

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb.vasteras@bjorkmansbil.se
Märk mailet med ”Företagssäljare – Erikslund

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!Publicerad: 2019-11-11