Information om Coronaviruset

Som du känner till påverkar Coronaviruset (Covid-19) hela vår omvärld och vi på Björkmans Bil följer utvecklingen av viruset noggrant. Vår inställning är att vi alla har ett stort ansvar för att minska smittspridningen och här kommer information om hur vi på Björkmans Bil tar hand om dig som kund, och våra medarbetare.

Vi har öppet som vanligt
Vi vet att du som kund vill fortsätta serva din bil för att bibehålla din långa garanti och gör därför allt vi kan för att behålla samma höga servicegrad som tidigare. Björkmans Bil följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt vi kan för att minska smittspridningen.

Viktigt med fortsatt service av din bil
I dessa tider är din bil inte bara ett transportmedel, utan är en trygghet i vardagen. För att bibehålla din bils kvarvarande nybilsgaranti, köregenskaper och komfort behöver du serva den enligt servicebokens instruktioner. Kom ihåg att denna nybilsgaranti påverkar din bils andrahandsvärde.

Hos oss kan du delbetala din service/reparation om du önskar. Vi och våra partners erbjuder räntefri delbetalning upp till 12 månader, beroende på vilket bilmärke du kör. Fråga oss gärna så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig.

🧡 Sprid trygghet! – inte virus.🧡
Ä
r ett trygghetspaket som innehåller flera hjälpmedel, för att göra ditt besök hos oss så tryggt som möjligt.
Läs mer på denna länk: https://kia.bjorkmansbil.se/sprid-trygghet-inte-virus/

Frågor och svar

 • Är era anläggningar öppet som vanligt?

  Vi har öppet precis som vanligt på alla våra anläggningar. För att se våra öppettider, välj din anläggning högst upp i menyn. Skulle vi förändra våra öppettider kommer detta meddelas på hemsidan och Facebook.

  Vi litar på att alla våra besökare tar ett eget ansvar och inte väljer att besöka oss om man känner sig sjuk.

 • Vad gör Björkmans Bil för att minska smittspridningen?

  Vi välkomnar dig precis som vanligt, men tar inte i hand. Vi har ställt in alla större event och vi fokuserar på att hjälpa våra kunder på ett tryggt sätt.

  Vi har handsprit tillgängligt, desinficerar ytor och har plexiglasskydd vid vår servicedisk och våra säljkontor, detta för att skapa en trygg miljö för dig och våra medarbetare.

  Vi säkerställer att vår personal är frisk och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring detta.

  Vi gör självklart vårt yttersta för att förbygga och säkerställa våra kun­ders (och medarbetares) hälsa, samt att minimera oro och risk på vår anlägg­ningar.

 • Vad innebär: Sprid trygghet! - inte virus.

  Sprid trygghet! – inte virus. är vårt trygghetspaket som innehåller flera hjälpmedel, för att göra ditt besök hos oss så tryggt som möjligt.

  Läs mer på denna länk: https://kia.bjorkmansbil.se/sprid-trygghet-inte-virus/

 • Jag är i riskgruppen och behöver serva min bil

  I dessa tider är din bil inte bara ett transportmedel, utan är en trygghet i vardagen. För att bibehålla din bils kvarvarande nybilsgaranti, köregenskaper och komfort behöver du serva den enligt servicebokens instruktioner. Kom ihåg att denna nybilsgaranti påverkar din bils andrahandsvärde.

  För dig som är i riskgruppen har vi tagit fram åtgärder som kan hjälpa dig.

  • Du behöver inte boka din service på plats hos oss, utan kan boka den helt digitalt via vår hemsida eller telefon.
  • När du lämnar in din bil till oss kan du använda våra nyckelinkast som finns utanför våra entréer. Då behöver du inte komma in till oss för att lämna bilen och när du sedan hämtar den kan vi sköta det utanför anläggningen i friska luften. Dessutom kan du som är i riskgruppen välja att betala helt digitalt via Swish.
  • Om du vill kan du få din bil hämtad eller lämnad i samband med service. Björkmans Bil kommer i möjligaste mån att erbjuda dessa tjänster inom närområdet till våra anläggningar.
  • Räntefri delbetalning upp till 12 månader. Om du vill kan du delbetala din service/reparation, kontakta oss gärna för mer information.

  Kontakta oss gärna så kan vi hitta lösningar som passar dig. Om du vill får du gärna kontakta oss så berättar vi mer.

 • Jag är i riskgruppen och vill köpa bil

  På vår hemsida kan du alltid se våra nya och begagnade bilar i lager. Om du vill kan du ringa någon av våra säljare så kan de hjälpa dig via telefon. Våra säljare kan då erbjuda dig rådgivning och köp helt digitalt.

  Björkmans Bil erbjuder även hemleverans av din nya bil och upphämtning av din inbytesbil. Vi kommer i möjligaste mån att erbjuda dessa tjänster inom närområdet till våra anläggningar.

  Vi har ett stort lager av begagnade bilar, samt ett rejält påfyllt lager av nya Kia vilket gör att du kan få din bil snabbt om du önskar.

  Kontakta oss gärna så hittar vi en lösning som passar dig.

 • Jag är i riskgruppen och väntar på leverans av min bil

  Har du köpt en bil och väntar på leverans? Kontakta den säljare som du köpte bilen av så kan du få mer information och tillsammans hittar ni en lösning som passar dig och dina behov.

 • Hur kommer jag i kontakt mer er utan att besöka er?

  Tillgänglighet är viktigt för oss på Björkmans Bil. I menyn högst upp kan du välja anläggning och där finns telefonnummer och mailadresser till våra olika avdelningar.

  Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.