Helt nya XCeed

Lanseringshelg 19-20 oktober

Den 19-20 oktober är det lanseringshelg hos Björkmans Bil där vi kommer presentera en nyhet ur den populära Ceed-familjen, helt nya Kia XCeed!

Kias nya crossover XCeed kombinerar de praktiska egenskaperna från en SUV med en körupplevelse som i en sportig halvkombi, där den sportiga och slanka designen för tankarna till en coupé. Nya XCeed är det nya syskonet i Ceed-familjen och blir den fjärde karossvarianten av nya Kia Ceed, vilket gör Kia till det märke med flest alternativ i det kompakta C-segmentet jämfört med någon annan biltillverkare. Kia Ceed är en av Sveriges mest sålda bilmodeller och finns numera inte bara som kombi, halvkombi och shooting brake-kaross. Under lanseringshelgen kommer även Kia XCeed som crossover.

Kia XCeed har en uttrycksfull front, där grill, strålkastare och luftintag ger bilen ett distinktare och sportigare uttryck än sitt syskon Kia Ceed. Dessutom är XCeed full av tekniska finesser. Pekskärm, eluppvärmd ratt, filhållningsassistans, trötthetsvarnare och sist men inte minst så är den förberedd för UVO Connect. Dessutom erbjuder Kias nya crossover en lång rad av avancerade säkerhets- och assistanssystem samt uppkopplade tjänster. Bagageutrymmet rymmer 426 liter och är delbart (40/20/40).

 

Välkommen till Björkmans Bil!

Helgen den 19-20 oktober har vi lansering av nya Kia XCeed och vi har öppet lördag-söndag på alla våra orter. Vi finns i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Erikslund i Västerås.

Öppettider
Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika
Lördag: 10-14
Extraöppet – Söndag: 11-15

Öppettider
Erikslund i Västerås
Lördag: 10-17
Söndag: 11-16

Bränsleförbrukning blandad körning Kia XCeed 1.4 T-GDi DCT Advance Plus 5,9 l/100 km och CO2-utsläpp 134 g/km enligt körcykeln NEDC och 6,8 l/100 km och CO2-utsläpp 156 g/km enligt körcykeln WLTP. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Utrustning varierar beroende på version.


Publicerad: 2019-10-08