Bli en del av en laddbar rörelse

Över 70 procent av de nya Kia vi sålt under året är laddbara, men vi på Björkmans Bil vill att ännu fler ska uppleva känslan av att köra elektrifierat. Nu kan du privatleasa en laddhybrid från 2995 kr/mån, och då ingår även serviceavtal.
 
Välkommen in till oss och provkör vår populära familjekombi Kia Ceed SW Plug-In Hybrid eller crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid. Elens räckvidd passar dig som pendlar ett par mil till jobbet, skjutsar barnen till fotbollsträningen eller när du behöver åka och handla. Upptäck din favorit och bli en del av en laddbar rörelse du med.

 

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 2.995 kr/mån

Laddbara Kia Ceed SW Sportswagon erbjuder ett stort lastutrymme för familjens alla vinteräventyr och är en stor familjekombi. Fördelarna med en laddhybrid är många och de flesta vardagskörningar kan göras på el. Räckvidd på el är upp till ca 50 km på en laddning.

 


 

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 3.295 kr/mån

Upptäck en sportig crossover fullmatad med teknik och körglädje. En karaktär som verkligen drar blickarna till sig. Design och uppkoppling kombineras med fördelarna med laddhybridteknik. Räckvidd på el är upp till ca 42 km på en laddning.

Kia Privatleasing – en bra affär blir ännu bättre

Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddbar bil blir den ännu bättre. Låga pendlingskostnader och lägre skatt i kombination med tyst körupplevelse på el och minskade utsläpp vid körning. Dessutom har Kia just nu ett riktigt bra privatleasingerbjudande på flera laddbara bilar.

 

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

 

Privatleasingkampanjen gäller ordertecknade bilar (årsmodell 2021) till 30 september med leverans senast 29 oktober eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid–XCeed Plug-In Hybrid 1,3–1,7 l/100 km, CO2-utsläpp 29–38 g/km enligt körcykeln WLTP. Försäljningsstatistik: Vroom jan – dec 2020. *Privatleasing: 36 mån, inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning. Fordonsskatt betalas av kunden. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.


Publicerad: 2020-03-30