Elfarenhet som tar dig längre

Vad är elfarenhet?

Kia kan det här med elektrifierade och laddbara bilar och över 60 % av Kias försäljning 2020 var laddbar. Det kallar Kia för elfarenhet och den finns nu samlad i laddhybriderna Kia Niro, Ceed Sportswagon och XCeed. Populära laddhybrider som tar dig långt på el.

Kia Niro Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 2.995 kr/mån

Kia Niro Plug-In Hybrid är en populär crossover och laddhybrid som tar dig upp till 49 km på el. Perfekt när du åker till och från jobbet, skjutsar till träning eller ska storhandla. Tack vare den uppkopplade tjänsten UVO Connect blir körningen smartare och med den 10,25” stora skärmen blir den dessutom smidigare. Njut av en tyst körupplevelse och färdas tryggt i en laddhybrid byggd på Kias långa elfarenhet.


 

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 2.995 kr/mån

Laddbara Kia Ceed SW Sportswagon erbjuder ett stort lastutrymme för familjens alla vinteräventyr och är en stor familjekombi. Fördelarna med en laddhybrid är många och de flesta vardagskörningar kan göras på el. Räckvidd på el är upp till ca 50 km på en laddning.


 

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Privatleasa nu fr. 3.295 kr/mån

Upptäck en sportig crossover fullmatad med teknik och körglädje. En karaktär som verkligen drar blickarna till sig. Design och uppkoppling kombineras med fördelarna med laddhybridteknik. Räckvidd på el är upp till ca 42 km på en laddning.

Kia Privatleasing – en bra affär blir ännu bättre

Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddbar bil blir den ännu bättre. Låga pendlingskostnader och lägre skatt i kombination med tyst körupplevelse på el och minskade utsläpp vid körning. Dessutom har Kia just nu ett riktigt bra privatleasingerbjudande på flera laddbara bilar.

 

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.

 

Privatleasingerbjudandena gäller registrerade bilar t.o.m. 30/4 2021 eller så långt lagret räcker. Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid–XCeed Plug-In Hybrid 1,3–1,7 l/100 km, CO2-utsläpp 29–38 g/km enligt körcykeln WLTP. Försäljningsstatistik: Vroom jan – dec 2020. *Privatleasing: 36 mån, inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning. Fordonsskatt betalas av kunden. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.


Publicerad: 2020-03-30