Försäljningschef till Ludvika

Vi söker en Försäljningschef till vår anläggning i Ludvika, som vill vara med på vår spännande resa och bidra till vår fortsatta framgång. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tävlingsinriktad men som också förstår vikten av ödmjukhet och teambuilding. Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb där du får stora möjligheter att påverka din egen och teamets fortsatta framgångar.

Arbetsuppgifter:
Rollen som försäljningschef innebär att du ansvarar för att leda och utveckla din avdelning i syfte att nå våra försäljningsmål, samt ge våra kunder service av absolut högsta kvalitet. Du ska med ditt ledarskap skapa en positiv miljö för både medarbetare och kunder. Det är ditt inspirerande och engagerande ledarskap som skall få hela försäljningsavdelningen att växa tillsammans.

Du kommer att få möjligheten att leda ett starkt försäljningsteam med två engagerade säljare. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för anläggningen och jobba nära tillsammans med koncernens försäljningschef som du också rapporterar till. Dina kollegor kommer också att vara de andra försäljningscheferna som ansvarar för bolagets Kia-anläggningar i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika Lindesberg och Västerås.

I rollen ingår också:

 • Fortsätta utvecklingen av en målstyrd försäljningsorganisation med fokus på försäljning och kundnöjdhet.
 • Löpande coacha, stötta och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål
 • Ekonomiskt resultatansvar för försäljningsavdelningen
 • Budgetarbete och lagerstyrning
 • Planera och målmedvetet arbeta för att nå uppsatta månads-, kvartals- och årsmål
 • Utveckla, aktivt bearbeta och bygga långsiktiga relationer med företagets kunder
 • Effektivisera kostnader, följa upp nyckeltal och optimera lönsamhet, säkerställa kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet
 • Delta operativt i försäljningsarbetet
 • Du för löpande dialog med generalagenten
 • Teckna ramavtal, hantera hyrbilsaffärer och agera aktivt mot företagsmarknaden.
 • Vara en förebild i allt du gör för att vara ett föredöme för teamet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen branscherfarenhet, stort engagemang och hög moral. Du har stor förståelse för hur branschen fungerar och en egen ide och uppfattning om vad som krävs för att lyckas med uppdraget. Du har erfarenhet av att leda medarbetare och du har goda ekonomiska kunskaper i att följa upp avdelningens ekonomi, relatera till nyckeltal och ta ut strategi och handling utifrån det. Du är insatt i de olika finansiella upplägg som branschen jobbar med, både till företag och privatkunder. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person har du en stark utstrålning, samtidigt som du är en lagspelare. Du ser alltid till att motivera människor, både kunder och medarbetare. Du drivs av att arbeta för att nå uppsatta mål och har mycket god insikt i ekonomiska frågor. Du har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Rollen kräver också att du är framgångsrik på att skapa goda relationer på alla nivåer, har en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta strukturerat och ser saker ut ett helhetsperspektiv.

Du kommer att vara en viktig medarbetare som har stora möjligheter att påverka din egen och dina medarbetares arbetssituation. Det är därför viktigt att du har en hög stresströskel då det emellanåt är mycket högt tempo med många bollar i luften samtidigt.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats i ett härligt och kompetent team, vi ser oss själva som ett team oavsett vilken avdelning vi tillhör. Vi lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska trivas och vi arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

Tjänsten är en heltidstjänst där tillträde sker enligt överenskommelse. Du får möjlighet att arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken. Kia är idag Sveriges 3:e största varumärke som idag har en hög marknadsandel i Ludvika-området. Vi erbjuder Dig kvalificerad och löpande utbildning inom ditt arbetsområde och en marknadsanpassad ersättning för uppdraget.

Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till dennis.dimic@bjorkmansbil.se
Märk mejlet med ”Försäljningschef – Ludvika”

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

 Publicerad: 2021-04-28