Välkommen till förmånsvärlden

Två elbilar och Fyra laddhybrider med mindre klimatpåverkan.

Kia är störst på laddbara bilar i Sverige och har ett av marknadens bredaste utbud av laddbara modeller – vilket öppnar en värld av förmåner. Du kommer närmare naturen med eldriftens tystnad och minskade utsläpp. Får mer över till fritidsintressen tack vare lågt förmånsvärde och låga pendlingskostnader. Dessutom får du förmånen att köra en familjebil eller en crossover utrustad utöver det vanliga – med en total räckvidd som tar dig riktigt långt när det behövs.

 


 

Kia Optima SW Plug-In Hybrid
– Upp till ca 55 km på el

Den populära Kia Optima SW Plug-In Hybrid är en tjänstebilsfavorit och finns nu i ny tappning. Allt från ny design på front och fälgar till 360-gradersvy på kameran fram gör den till en ännu förmånligare laddhybrid än tidigare. Addera lågt förmånsvärde, låga pendlingskostnader, minskade utsläpp vid körning och en räckvidd upp till ca 60 km på el, så har du helt enkelt en bil som öppnar en värld av förmåner.

 

Rek ca pris från:

415 700 KR

Avdrag för klimatbonus 35.724 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1.114 kr/mån

 

Kia Optima SW Plug-In Hybrid finns även som privatleasing från 3 995kr/mån, läs mer här

 


 

Kia Niro Plug-In Hybrid
– Upp till ca 50 km på el

Nya Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover med miljöbilsteknik, som dessutom är berättigad Klimatbonus från Transportstyrelsen. Kia Niro har en räckvidd på upp till ca 55 kilometer på en enda laddning el, vilket sparar både på miljön och din bränsleekonomi. Detta är möjligt tack vare den nyutvecklade hybriddrivlinan som får elmotorn och förbränningsmotorn att samverka sömlöst och intelligent beroende på körstil och rådande trafiksituation.

 

Kampanjpris från:

334 900 KR

Avdrag för klimatbonus 37.866 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1015 kr/mån

 

Kia Niro Plug-In Hybrid finns även som privatleasing från 3 395kr/mån, läs mer här

 


 

Nya Kia Ceed SW Plug-In Hybrid
– Upp till ca 50 km på el

Redan idag är varannan såld Kia elektrifierad. Nu presenterar Kia ytterligare en helt ny laddhybrid: familjekombin Kia Ceed Sportswagon med upp till 50 km räckvidd på el. Njut av dynamisk körupplevelse, fantastisk design och skön komfort i kombination med fördelarna av elektrifierad körning. Kia Ceed SW har varit en av Kias mest sålda bilar de senaste 10 åren och är idag många familjers favorit.

 

Kampanjpris från:

339 900 KR

Avdrag för klimatbonus 39.294 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1054 kr/mån

 

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid finns även som privatleasing från 2 995kr/mån, läs mer här

 


 

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid
– Upp till ca 50 km på el

Nu har Kia premiär för ytterligare en ny laddhybrid: crossovern Kia XCeed med upp till 50 km räckvidd på el. Kia XCeed är en väldesignad crossover som erbjuder ett högre insteg, men samtidigt en dynamisk körupplevelse och sportig komfort i kombination med fördelarna av elektrifierad körning.

 

Kampanjpris från:

369 900 KR

Avdrag för klimatbonus är ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1230 kr/mån

 

Kia XCeed finns även som privatleasing från 3 795kr/mån, läs mer här

 


 

Nya Kia e-Niro
– Upp till ca 450 km på el

Nu presenterar vi nya elbilen Kia e-Niro. Uppgraderad med den senaste tekniken, snabb laddning och en räckvidd på upp till 45 mil på el. Men el är ingen nyhet för Kia, utan Kia är störst på laddbara bilar och redan nu är 75% av Kias försäljning i Sverige elektrifierad. All vår erfarenhet – eller elfarenhet som vi kallar det – har vi nu samlat i nya elbilen Kia e-Niro.

 

Kampanjpris från:

481 900 KR

Avdrag för klimatbonus 60 000kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1054 kr/mån

 

Kia e-Niro finns även som privatleasing från 5 509 kr/mån, läs mer här

 


 

Nya Kia e-Soul
– Upp till ca 450 km på el

Kias utveckling inom elektrifiering fortsätter med ännu en elbil! Kia e-Soul erbjuder en räckvidd på upp till 450 km, nollutsläpp vid körning, alla de senaste systemen för säkerhet och underhållning, och inte minst massor av personlighet. Dessutom har bilen en 204 hk elmotor som ger både en rolig och effektiv körning.

 

Kampanjpris från:

437 900 KR

Avdrag för klimatbonus 60 000kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

997 kr/mån

 

Kia e-Soul finns även som privatleasing från 4 850 kr/mån, läs mer här

 


 

Välkommen till Björkmans Bil!

Vi finns i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Erikslund i Västerås.

 

Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Klimatbonus beslutas och utbetalas av transportstyrelsen. **Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen baserat på en marginalskatt på 50% 2018. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella tryckfel.


Publicerad: 2018-04-20