Välkommen till förmånsvärlden

Två laddhybrider med mindre klimatpåverkan.

Kias populära Plug-In Hybrider har en räckvidd på el, upp till 62 respektive 58 km – vilket öppnar en värld av förmåner. Du kommer närmare naturen med eldriftens tystnad och minskade utsläpp. Får mer över till fritidsintressen tack vare lågt förmånsvärde och låga pendlingskostnader. Dessutom får du förmånen att köra en familjebil eller en crossover utrustad utöver det vanliga – med en total räckvidd som tar dig riktigt långt när det behövs.

 


Nya Kia Optima SW Plug-In Hybrid

Räckvidd på el upp till 62 km!

Nya Kia Optima SW Plug-In Hybrid Advance Plus

Det finns mycket att tycka om med Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid! Du kan köra upp till hela 62 kilometer på el* och 1120 km i hybridläge, vilket ger dig låga pendlingskostnader. För dig som låter känslorna styra räcker det att ta plats i den inbjudande kupén och uppleva känslan av att glida fram tyst, med fullständig kontroll. Dessutom får du sedan den 1 juli 2018 hela 32 511kr i klimatbonus då koldioxidvärdet ligger på låga 33g/km**

 

Rek ca pris från:

415 700 KR

Avdrag för klimatbonus 32.511 kr ej inräknat*

Förmånsvärde från:**

1.196 kr/mån

 

Kia Optima SW Plug-In Hybrid finns även som privatleasing från 4 795kr/mån, läs mer här

 


Nya Kia Niro Plug-In Hybrid

Räckvidd på el upp till 58 km!

Kia Niro Plug-In Hybrid 1.6 Advance

Nya Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover med miljöbilsteknik, som dessutom är berättigad Klimatbonus från Transportstyrelsen. Kia Niro har en räckvidd på upp till 58 kilometer på en enda laddning el, vilket sparar både på miljön och din bränsleekonomi. Detta är möjligt tack vare den nyutvecklade hybriddrivlinan som får elmotorn och förbränningsmotorn att samverka sömlöst och intelligent beroende på körstil och rådande trafiksituation. Nya Kia Niro Plug-In Hybrid är en av våra mest sålda modeller och kom i en ny version under hösten 2019. De främre och bakre stötfångarna har fått ny design, Ljussignaturen förnyas med LED teknik; strålkastarna med Kias iskubsdesign, pilformade varselljus och bakljus. Aluminiumfälgarna med mörkgrå inlägg kommer i nytt utförande.

 

Kampanjpris från:

324 900 KR

Avdrag för klimatbonus 35.843 kr ej inräknat*

Rek. ca pris: 339 900kr

Förmånsvärde från:**

928 kr/mån

 

 

Kia Niro Plug-In Hybrid finns även som privatleasing från 3 895kr/mån, läs mer här

 


 

Välkommen till Björkmans Bil!

Vi finns i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Erikslund i Västerås.

 

Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid 1,4 l/100 km, CO₂-utsläpp 33 g/km, enligt den kombinerade körcykeln NEDC, samt 1,5 l/100 km, CO₂-utsläpp 34 g/km, enligt den kombinerade körcykeln WLTP. Kia Niro Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO₂-utsläpp 29 g/km, enligt den kombinerade körcykeln NEDC, samt 1,4 l/100 km, CO₂-utsläpp 31 g/km, enligt den kombinerade körcykeln WLTP. *Exklusive klimatbonus som utbetalas från den 1 juli 2018. Klimatbonus beslutas och utbetalas av transportstyrelsen. **Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen baserat på en marginalskatt på 50% 2018. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella tryckfel.


Publicerad: 2018-04-20