Erikslund söker Rekondare

Vi är i en expansiv fas och behöver förstärka vårt team på en av Sveriges modernaste Kia-anläggingar på Erikslund i Västerås.
Vi söker en erfaren rekonditionerare med fokus på att tvätta, polera och rekonda bilar. Är du noggrann och en lagspelare? Vi har jobbet för dig!

Om jobbet
Som rekonditionerare hos oss jobbar du med tvätt, rekonditionering samt iordningställande av bilar från Kia:s breda modellprogram. Det handlar framförallt om löpande underhåll, iordningställande av nya bilar samt rekonditionering av begagnade bilar. Vi ser att Du som söker har goda kunskaper om rekond och tvätt samt en bra lagspelare.

Personprofil
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann och kunnig. Tidigare erfarenhet från liknande arbete i branschen samt B-körkort är ett krav.

Vad kan Björkmans Bil erbjuda mig?
Vi erbjuder dig en spännande tjänst inom en verksamhet under stark tillväxt. Hos oss får du tillsammans med kompetenta kollegor möjligheten att utvecklas inom ett starkt varumärke. Vi har en verksamhet med starkt försäljningsdriv och högt i tak. Självklart har vi kollektivavtal och vidareutbildning av vår personal.

Ansökan
Anställningen en tillsvidareanställning på heltid. Omgående tillträde önskas.

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb.vasteras@bjorkmansbil.se
Märk mailet med ”Rekond – Erikslund”

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående, vilket gör att både urval samt intervjuer kommer att ske löpande. Tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!Publicerad: 2018-02-08