Premiär för nya Kia e-Niro

En helt ny elbil – upp till 455km på el

Allt vi gör påverkar vår omvärld nu och lång tid framöver. Allt från människor till djur och natur berörs. Så att köpa en elbil idag med noll CO2-utsläpp vid körning är en investering i kommande generationer. Helt nya Kia e-Niro är en tyst, pigg och rymlig crossover och lägg till en räckvidd på upp till 455 km och du har en bil för hela familjens behov.

Det här är bara början på Kias satsning på elbilar.
Ett generationsskifte. Och vägval.

Crossovern Kia Niro har blivit en av Kia:s mest populära bilmodeller som kombinerar den högre markfrigången med den smarta eltekniken. Helt nya Kia e-Niro är en ren elbil med upp till 455 kilometer på en laddning el!* På köpet får du en elmotor på 204 hästkrafter, ett lastutrymme som rymmer hela 451 liter och även en futuristisk design hämtad från hyllade konceptbilen Niro EV Concept.

Inget CO2 utsläpp vid körning – Klimatbonus på 60 000kr

Helt nya Kia e-Niro är klassad som klimatbonusbil då den inte släpper ut någon CO2, vilket innebär att du får en klimatbonus på 60 000 kr* från Transportstyrelsen.

 

Är du intresserad av att boka provkörning?

Vi har demobilar hemma, redo för att provköras. Anmäl ditt intresse genom att fylla formuläret nedan. Vi kontaktar dig så fort vi kan

KontaktuppgifterOrt för provkörning

Eventuellt meddelande

 

*Uppgifterna om räckvidd är beräknade enligt den nya tuffare körcykeln, WLTP. *Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och är framräknad enligt uträkning från Transportstyrelsen.se.
För mer information se transportstyrelsen.se.


Publicerad: 2018-10-03