Peugeot - 308

Årets Bil 2014 – Finns i flera versioner – Prisvärd!

Nya Peugeot 308 SportWagon kombinerar en modern och strömlinjeformad look med en funktionell interiör. Den är rymlig, bekväm, körglad, har marknadens effektivaste och renaste motorer och blev utsedd till Årets Bil 2014.

Untitled-2

När det handlar om bra design ligger det vackra i enkelheten. Det är med detta i åtanke som nya Peugeot 308 har utvecklats. Peugeots designers och ingenjörer har skapat en formskön, intuitiv och modern bil med ett sportigt utseende som finns i både halvkombi och kombi. Upptäck nya Peugeot

308 – stilren, teknisk, effektiv och som levererar enastående körupplevelser.

Vald till Årets Bil 2014 av Europa

Nya Peugeot 308 blev vald till till Årets Bil 2014 av 58 utvalda motorjournalister i 22 europeiska länder under bilsalongen i Genève. Nya Peugeot 308 fick många röster för bilens snygga former, höga kvalitet och elegans, och tekniska framsteg.
– Sammantaget är Nya Peugeot 308 en seriös utmanare i klassen, inte minst när man börjar studera prislistan. Säger Dagens Industri.

Stilren design
Djärv och raffinerad – nya Peugeot 308 har ett helt nytt formspråk. Med sina snygga och kraftfulla linjer förmedlar nya Peugeot 308 elegans och effektivitet. De sportiga formerna visar upp en spänstig siluett, där de solida materialen betonar de senaste innovationerna.

PEUGEOT i-CockpitNamnlöst-1
Nya Peugeot 308 sätter ny standard när det gäller interiör ergonomi. ”i-Cockpit” står för en förarmiljö som ger föraren en omedelbar och tydlig körupplevelse. För att uppfylla den moderna förarens krav har förarplatsen en kompakt och skön ratt, högt placerad och tydlig instrumentpanel samt en hög och lättåtkomlig mittkonsol. Föraren styr de flesta av kupéns funktioner via den stora och tydliga pekskärmen på 9,7 tum samt det centralt placerade volymvredet. Kombinationen av svartlackerade dekorpaneler och satinmatt krom ger kupén en smakfull atmosfär.