Peugeot - 4008

Nu har nya Peugeot 4008 kommit till Björkmans Bil!

4008 SUV är en modell som både är elegant och robust. Den är kompakt och lätt att manövrera och lika bekväm i staden som i svårare terräng tack vare fyrhjulsdriften och den högre markfrigången.

Helt enligt Peugeots tradition har Peugeot 4008, förutom bilens enastående komfort, helt utmärkta vägegenskaper. Denna mångsidighet beror till stor del på bilens styrning, fjädring och bromsar samt bilens tre körlägen om kan anpassa sig till så gott som alla situationer.

I 4WD-läget (fyrhjulsdrift) fördelas vridmomentet till fram- och bakhjulen automatiskt och ser därmed till att väghållningen är optimerad under alla villkor. På en torr asfaltväg med bra kvalitet välj 2WD (framhjulsdrift), och optimera både manövreringen av din 4008 samt din bränsleförbrukning. När körförhållandena är lite tuffare (is, sand, lera, etc.), välj då 4WD LOCK: i detta läge överför systemet upp till en och en halv gånger mer vridmoment till bakhjulen än i automatiskt läge och hjälper dig att ta dig på svårt väglag i låg hastighet.