Peugeot - 2008

SUV – Låg driftkostnad – Förhöjd sittposition

hemsidanPrecis som i övriga Peugeotbilar upplever du exklusiv körning, modern design samt kvalitet utan kompromisser i nya Peugeot 2008 SUV.
Nya Peugeot 2008 utmärker sig i SUV segmentet med en kvalitet utan kompromisser. Låt dig förföras av den stilsäkra designen, bilens styrka och temperament, som både är robust och elegant.

Nya 2008 erbjuder den mindre bilens smidighet samtidigt som rymden i kupén och det generösa lastutrymmet kan mäta sig med större bilmodeller. Den höga markfrigången ökar sikten och framkomligheten. Denna mångsidiga och flexibla bil passar för alla körsituationer.

En helt ny körupplevelse

Tack vare en bred erfarenhet av crossover-modeller, hamnar Nya 2008 i gott sällskap i Peugeots modellprogram. Den förhöjda sittpositionen ger dig god sikt och bakom ratten märker du direkt fördelarna med den genomtänkta ergonomin.

Tack vare de exklusiva materialen och den eleganta finishen, tar Nya Peugeot 2008 SUV din körupplevelse till en helt ny nivå. Tag plats i Peugeot i-Cockpit med den kompakta ratten, den högt placerade instrumentpanelen och pekskärmen, som alla ser till att du får en smidig och säker körning utan att behöva ta blicken från vägen. På den stora 7” pekskärmen får du dessutom enkelt kontroll över bilens alla utrustningar, som finns för att förstärka din körupplevelse.