Opel - Mokka X

UTFORSKA X- FAKTORN

Xtra höjd. Xtra grepp. Den Xtra SUV-känslan av att färdas upphöjd ovanför andra bilar. På motorvägen, i stadstrafik eller längs slingrande grusvägar – snygga nya MOKKA X har de tillval och
innovationer som krävs för att prestera på topp var du än kör.

Opel Mokka X är ingen vanlig SUV. Den är mer kompakt, smidigare och mer ekonomisk. Mokka X är lika bra i stan som i terrängen – full med sinnrika idéer av tysk kvalitet. Dessutom kan du lägga till nyskapande tillval och fyrhjulsdrift. De rejäla hjulen och det kraftfulla uttrycket visar att Mokka X står pall för det mesta, och oavsett hur tuffa förhållandena blir kan du lita på att Opels framåtblickande ingenjörer har tänkt på allt.

Opel Mokka X kan förses med utrustning i absolut framkant. Vad sägs om AFL-strålkastare med LED-teknik som ändrar ljuset automatiskt, Opel Eyekamera som kan läsa av trafikskyltar. Eller Opel OnStar som är ett unikt system som alltid ansluter dig till en kvalificerad rådgivare – inte till en maskin. Under årets alla dagar, 24 timmar av dygnet, får du hjälp av en svensktalande rådgivare som hjälper dig bland annat med navigation, fordonsdiagnostik och SOS-samtal.

Prisad fyrhjulsdrift!

Vill du ha fyrhjulsdrift är Opel Mokka X rätt för dig. Ansedda tyska Auto Bild Allrad har två år i rad utnämnt Mokka till ”Årets 4×4 i Tyskland”. Vad de fann var en bil som kombinerar smidigheten hos en stadsbil med kraften hos en SUV. Utrusta din Opel Mokka X med Active on Demand-fyrhjulsdrift och se fram emot stabilare körning under tuffa förhållanden. Sensorer övervakar hjulens relativa hastigheter och en sofistikerad momentöverföringsfunktion fördelar automatiskt vridmomentet mellan fram- och bakaxeln.