Opel - OPC

Upptäck vår sportbil med sofistikerad teknik och fantastisk prestanda

liten

Höga prestanda, hög kvalitet och uttrycksfull design utmärker alla OPC-modeller och -produkter. De är skapade av våra specialister på Opel Performance Center för att ge enastående körglädje och personlig komfort.

FRAMTAGNA AV ENTUSIASTER,
FÖR ENTUSIASTER.

Sportig elegans som garanterat drar blickarna åt sig – med OPC-produkter från Opel försvinner du aldrig i mängden.

Exteriör
Namnet OPC är synonymt med smakfulla prestanda. Initialerna står för Opel Performance Center och bakom dem står ett exklusivt bilsortiment som väcker spänning och imponerar från första anblicken. Gemensamt för dem är deras sportigare stil, de distinkta OPC-färgerna och det mer kraftfulla uttrycket på vägarna. De har dessutom en läcker OPC-kaross och snygga OPC-fälgar som får den mest kräsne förare att smälta.

Interiör
insidaEn stimulerande sportig miljö, framtagen och finjusterad för engagerade förare. Recaro-sportstolarna ger bästa möjliga sidostöd i snäva kurvor och passar som om de vore skräddarsydda. Genom den läderklädda ratten förmedlas en perfekt vägkänsla, medan läckert designade OPC-instrument står för informationen. Det råder inget tvivel om att detta är en riktig sportbil.

Klädslar och färger
Läckert iögonfallande färger och kvalitet som syns vid första anblicken skapar en unik personlighet. Utforma en egen OPC-interiör med en mängd valmöjligheter som alla håller samma höga klass. Brilliant och provocerande färger och uppseendeväckande filmer är också en del av OPC-mystik. Välj vilken modell du vill och du hittar den perfekta passformen för dina höga prestandakrav.

Björkmans Bil har inga Opel OPC i lager, men kan beställas.