Opel - Astra

Årets Bil 2016 – Både som Halvkombi och Kombi!

Bilen är mer än Opels nya flaggskepp i kompaktklassen. Den är ett mästerstycke inom tysk ingenjörskonst och ikonisk design. Nya Opel Astra finns både som halvkombi samt kombi och förenar premiumfunktioner med sportig manövrering och oslagbara anslutningsmöjligheter. Den är helt enkelt ett nytt riktmärke i kompaktklassen, Nya Opel Astra har vunnit pris efter pris samt slagit de största branschkollegorna i princip alla tester den varit med i. De internationella utmärkelser Nya Astra har vunnit är bland annat Årets Bil 2016, SAFETYBEST 2015 och Golden Steering Wheel 2015. Den har också fått maximala fem stjärnor i krocktester utförda av Euro NCAP, samt vunnit flera tester i svenska biltidningar.

”Årets Bil 2016, Testvinnaren, Klassledaren”

Kärt barn har många namn och ingen kan ta ifrån Nya Astra den meritlistan. Lägg då till utstickande design där du som uppskattar skönhet kommer att älska Nya Opel Astra. Skarpa linjer, atletiska former och det anslående ’flygande’ taket är några av nyheterna som gör att nya Astras design verkligen fångar dess dynamiska potential.

Utrustning du har råd med

Nya Astra sätter press på konkurrenterna med ett antal nyheter i segmentet. Innovationer i premiumklass gör körningen enklare, säkrare – och inte minst roligare. Självklart anpassat till alla plånböcker, premium är till för alla!

 • Klassnyheten IntelliLux LED Matrix-strålkastare
  Kör med bra sikt utan att distrahera andra förare – för säkrare och stressfri mörkerkörning. Ställ in helljuset och bara njut, bilen sköter ljuset helt själv och ger dig en upplevelse som aldrig förr.
 • Opel Eye
  Det här kamerabaserade säkerhetssystemet har smarta funktioner i form av aktiv varning vid körfältsavfart med mottryck (push-back) i ratten samt igenkänning av trafikskyltar, indikering av framförvarande fordon och frontalkrocksvarning med automatisk nödbromsning.
 •  IntelliLink
  Med Opels toppmoderna infotainmentsystem får du smidig åtkomst till digitala enheter.
 •  Segmentledande stolar
  Inbyggd ventilation och massagefunktion håller humöret uppe på färden.
 •  Låt bilen parkera
  Parkera med centimeterprecision med avancerad parkeringshjälp som styr in bilen automatiskt.

Välkommen till Björkmans Bil i Avesta, Borlänge, Hedemora, Ludvika eller Västerås för en provkörning!