Kia - Rio

Bränslesnål med körglädje

Kia Rio är en bil som drar blickarna till sig. Den här dynamiska halvkombin är inte bara snygg: här får du komfort och utrustning på en högre nivå än vanligt i den här klassen, dessutom får du låga driftskostnader.

Du kommer genast att trivas i Kia Rio. Våra designers har skapat en luftig och rymlig interiör med genomgående förstklassiga material med bland annat ergonomiskt formade säten som ger kroppen det stöd den behöver på både korta och längre resor. Instrumentpanelen förmedlar en premiumkänsla och är lättöverskådlig, alla reglage är lätta för föraren att hitta och nå. Exteriört hittar vi en rad spännande formgivningsdetaljer; spana in den Kia-typiska grillen, den djärva sidolinjen och det distinkta bakpartiet. Här möts elegant form med smart funktion: halvljus, baklyktor och sidospeglar i den senaste LED-tekniken (ingår i Komfortpaketet)

Den här halvkombin är så välbyggd att vi erbjuder vår unika 7-åriga nybilsgaranti, precis som för alla andra Kia-modeller. Vi är stolta över att kunna erbjuda en kvalitet som håller. Vårt kvalitetslöfte sträcker sig långt bortom fabriksdörrarna där vi vill ge den bästa tänkbara servicen, så att du kan njuta av din Kia i många år framåt.