Kia - Niro

En hybrid crossover

Att ta ansvar har aldrig varit roligare – eller varit mer spännande. Nya Kia Niro förändrar uppfattningen om hur en hybrid kan vara och bevisar att du kan få en hybrid som varken ger avkall på utseende, komfort eller körglädje. Nya Kia Niro kombinerar bränsleeffektiv hybridteknik med
smarta funktioner och mångsidigheten hos en crossover. Det ultimata valet för de som bryr sig om miljön men som också uppskattar en bil som är snygg och som är rolig att köra.

Stadskörning innebär ofta omväxlande körning med krypkörning och många start och stopp. En hybrid trivs i denna miljö eftersom den lagrar energi vid varje inbromsning och startar upp med hjälp av elmotorn, dvs. utan bränsle och utan att alstra några utsläpp. Nya Kia Niro är därmed en rymlig och flexibel hybrid som trivs utmärkt i stadsmiljö. Snygg, bekväm och tyst erbjuder nya Kia Niro en avkopplande färd i stadstrafiken.

Att köra en hybrid är ett sätt att minska beroendet av fossila bränslen, att spara på bränslekostnader och att avsevärt minska koldioxidutsläppen. I dynamiska Niro kan du njuta av naturen i din omgivning och samtidigt hjälpa till att bevara den.

Niro använder ett parallellt hybridsystem som växlar mellan bensin- och eldrift eller en kombination av båda, där Litium-jon polymer batteriet laddas så snart det är möjligt. Systemet är smidigt och responsivt, samtidigt som det uppnår klassledande effektivitet. Koldioxidutsläppen är låga 88 g/km och den kombinerande maxkraften är 141hk.

Nya Kia Niro erbjuder gott om utrymme och många smarta förvaringslösningar oavsett behov och livsstil. De generösa innerutrymmena ger både dig och dina passagerare gott om benutrymme samtidigt som det finns ett generöst lastutrymme för bagage. Baksätena kan delas 60/40 och med sätena nedfällda blir golvet näst intill plant, vilket underlättar lastning samtidigt som lastutrymmet ökar till hela 1425 liter.