Kia - Cee’d

Perfekt ur varje vinkel

Nya Kia cee’d kombinerar sitt sportiga utseende med hög komfort. Här hittar du den senaste tekniken och ännu effektivare motorer. Bilarna har massor av attityd och innovation, samt finns i 5 dörrars halvkombi, Sportswagon kombi-utförande och även som GT, samtliga med olika utrustningspaket. Det finns mycket att upptäcka, så provkör redan idag.

På insidan möts du av kupéns behagliga atmosfär där interiören präglas av kvalitetsmaterial och modern teknik. Mittkonsolen, USB och AUX-uttagen är behagligt upplysta. Instrumentbrädans mjuka yta och sportiga instrumentering bidrar till det eleganta utseendet. Förarplatsen är ergonomiskt konstruerad utifrån förarens behov, där alla reglage är logiskt placerade och lätta att manövrera. Det ergonomiska temat fortsätter med det justerbara mittarmstödet och den asymmetriska mittkonsolen som är riktad mot föraren. Du kommer märka att form och funktion kombineras på ett behagligt sätt.

Det smart designade utrymmet skapar gott om benutrymme och takhöjd så att alla passagerare kan färdas bekvämt. Bagageutrymmet för kombin är 528 liter, en av de mest generösa i klassen. Om du behöver mer utrymme för att lasta större eller längre föremål, kan baksätet delas 60/40 eller så kan du vika ned båda sätena för att få ett plant lastutrymme och ett bagageutrymme på 1642 liter.

Vi är stolta över att kunna erbjuda nya Cee’d med vår branschledande 7-åriga nybilsgaranti. Vi kan erbjuda den generösa garantin eftersom Cee’d är byggd enligt de högsta normerna, i vår moderna fabrik i Slovakien. Bilen har även genomgått stränga tillförlitlighets och hållbarhetstester. Därför är det ganska troligt att du inte kommer att behöva utnyttja garantin. Så länge som garantin är giltig kan den också överföras helt till nästa ägare, vilket gör att du kan maximera bilens andrahandsvärde om du vill sälja den. Det här är en bil med bra kvalitet och som du kan lita på.