Jeep - Wrangler

Förmåga utan kompromisser.

För en seriös utforskning av världsliga vildmarker utvidgar den legendariska Jeep Wrangler din utsikt. Dess uppdaterade interiör lägger till förfinade detaljer samtidigt som den förblir lojal mot sin ursprungliga själ – en historia om äventyr och mod. Med 75 års erfarenhet av offroadkörning och många tekniska innovationer gör den till en ikon bland SUV-bilarna. Fyrhjulsdriften gör den så gott som oslagbar i terräng och tack vare optimerad chassiinställning är den även pålitlig på asfalt.

Jeep Wrangler har flera autentiska kännetecken så som den sjuspåriga frontgrillen och bilens kantiga form. Wrangler personifierar frihet och längtan efter att uppleva någonting.

Himlen är gränsen120514_J_WranglerCabrio

Som standard har Wrangler borttagningsbara sidodörrar och nedfällbar vindruta från Wranglers synvinkel är himlen gränsen, välj ditt tak med Sunrider® sufflett, coupe eller välj Saharas färganpassade hardtop (tillval). Ingen annan 4×4 kan erbjuda så många takkonfigurationer som Wrangler erbjuder för solälskande äventyrare.

Hardcore – 4×4

HEAVY DUTY FJÄDRING
Fasta axlar med bärarmar, spiralfjädrar, krängningshämmare och styrdämpare fram är standard på Sahara.

DANA® 44 HEAVY-DUTY AXEL
Hållbarhet och utformning kommer från förstärkta axlar, stela axelhus, stora pinjonglager och över centrum pinjongmonteringar. Den höga monteringen av pinjongen hjälper till att reducera drivaxelns ledvinklar för smidig och tyst drift och större frigångshöjd. (Bakre Dana 44 standard på alla modeller.)

FÖRDELNINGSVÄXELLÅDA
Command-Trac® NV241 GII fördelningsväxellåda tillåter Wrangler att krypa på låg hastighet, med större kontroll som höjer vridmomentet på drivhjulen och levererar smidig och tyst part-time shift-on-the-fly drift.(standard)

KROKAR OCH PLÅTAR
Varje Wrangler är utrustad med hasplåtar som skyddar kritiska komponenter som bränsletank, fördelningsväxellåda och den automatiska växellådans oljetråg från skador.Fram och bak finns bogseringsöglor när plikten kallar.