Jeep - Grand Cherokee

INNOVATIONER LIGGER I DESS NATUR.

Under miljoner år har utvecklingen fått vår planet att förändras: förbättras, anpassa sig, skydda och attackera. Den nya Jeep Grand Cherokee har inspirerats av denna naturlag och förvandlat sig till ett fordon med ännu mer förföriska linjer, ännu mer konkurrenskraftig prestanda och en teknologi som kommer att överraska dig och förbättra din körupplevelse. Ta en titt, så är det klart – nya Jeep Grand Cherokee välkomnar dig med sin blotta natur.

2

Nöj dig inte med att se den framifrån. Den är lika fascinerande bakifrån, med nya bakljus med de specialdesignade LED-lamporna, större spoiler och helt ny baklucka som ger bättre sikt bakåt. Skönhet kan också vara kraftfull: nya Jeep Grand Cherokee har exklusiva detaljer som ny främre grill och instrumentpanel, HID-lyktor med specialdesignade LED-accentlampor som lyser på dagen. Plus att den har nydesignade lättmetallfälgar, från 18” till 20”.

INNOVATION ÄR ETT STORT STEG FRAMÅT

Nya Jeep Grand Cherokee ger dig en ny körupplevelse. Den nya 8-stegade automatlådan, som även erbjuder möjlighet till manuell växling genom rattmonterade växelväljare, ger fördelar som: jämnare och snabbare växling, förbättrad acceleration, minskad bränsleförbrukning och lägre CO2-utsläpp.

Nya Jeep Grand Cherokees fyrhjulsdrift når oanade höjder, med ett terräng-DNA medfött i varje Jeep. Det finns inget bättre sätt att köra säkert i alla väder och vid utmanande körförhållanden. Behåll ett starkt grepp i alla väglag.

Med fem 1valbara inställningar, inklusive Auto-läge, kör du med maximal tillit tack vare koordinationen av 12 olika fordonshanteringssystem, inklusive accelerationskontroll, växelöverföring, väghållning och elektrisk stabilitetskontroll. Förfinat för att ge optimal prestanda: välj mellan sand, lera, auto, snö och sten. I auto-läget gör Selec-Terrain® hela jobbet och justerar automatiskt fordonsdynamiken på bästa sätt i förhållande till terrängen.